PMirifica Bust Miracle

PMirifica Bust Miracle

Bersedia Untuk Kelihatan Seksi Dan Menawan Di Mata Suami!

(IN STOCK)

 

No Pendaftaran KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia): NOT120603302K

Bayangkan suami anda merasa sangat gembira apabila melihat diri anda begitu menawan dan beliau merasa bangga apabila anda disisinya. Dan yang penting, matanya tidak lagi terpegun apabila melihat wanita lain!

PMirifica Bust Miracle adalah produk pembesaran payudara yang paling efektif dan berkesan buat masa ini.

Produk 3 dalam 1 ini, diadun dari 13 sumber herba dan vitamins bagi menjamin kesan yang optimum. 3 unsur yang utama adalah Pueraria Mirifica, Stem Cell dan Collagen.

Bagaimana Pmirifica Bust Miracle Bertindak?

PMirifica Bust Miracle set mengandungi ‘Bust Fluid’, ‘Bust Serum’ dan ‘Bust Intensive Oil’ yang perlu diguna bersama. Kandungan Pueraria Mirifica, Stem Cell & Collagen yang tinggi membantu membesarkan beberapa bahagian pada payudara seperti ‘mammary tissue’, ‘supporting tissue dan ‘fatty tissue’.

Untuk pembesaran yang lengkap, 4 perkara mesti diambil kira pada payudara iaitu kandungan collagen yang mencukupi, peredaran darah yang baik, estrogen yang cukup dan faktor pembesaran bagi ‘supporting tissue’.

Pmirifica Bust Miracle mempunyai kandungan yang lengkap bagi melakukan 4 kerja tersebut yang dilaksanakan oleh Pueraria Mirifica, Stem Cell & Collagen serta dibantu oleh herba-herba lain (disenaraikan dibawah). Untuk pengetahuan semua, sekiranya hanya kapsul Pueraria Mirifica (mana-mana jenama sekalipun) diamalkan tanpa Bust Fluid, Bust Serum serta Bust Intensive Oil (Pmirifica Bust Miracle), kesannya adalah kurang dan lambat kerana kesannya tidak spesifik pada payudara. Pmirifica Bust Miracle juga dilengkapi dengan pelbagai herba yang secara saintifik dapat mencegah kanser payudara.

membesarkan payudara
Pueraria Mirifica mengandungi sumber phytoestrogens (estrogen tumbuhan sumulajadi) yang terbanyak yang diketahui di dunia. Estrogen aktiviti Pueraria Mirifica lebih kuat berbanding Soya, Alfalfa, Red Clover, wild yam atau tumbuhan-tumbuhan lain yang mempunyai phytoestrogen. Pueraria Mirifica sangat terkenal untuk membantu membesarkan payudara serta memberikan bentuk tubuh yang cantik. Ia mengandungi Phytoestrogen yang sangat baik untuk wanita yang memerlukan estrogen (pre, post, sedang menopause), ia juga menyeimbangi estrogen yang berlebihan. Pueraria Mirifica juga adalah satu-satunya herba yang mengandungi ‘miroestrol’, bahan tumbuhan yang dapat mengekalkan pembesaran payudara!

membesarkan payudara

Semua wanita ingin kekal muda dengan kulit yang lembut seperti 20-an. Tapi sayang, apabila umur telah 26 tahun, kadar penghasilan sel baru bagi tubuh mula berkurangan dan kulit tidak lagi elastik serta kedutan kecil mula kelihatan. Stem Cell membantu memperlahankan penuaan dan mengembalikan keremajaan kulit. Kulit di payudara juga dapat diremajakan dengan Stem Cell agar lebih tegang dan menarik.

PMirifica Bust Miracle

Kolagen (Collagen) adalah juzuk tisu perantara utama yang menyokong struktur kulit. Apabila kolagen berkurangan, tanda-tanda penuaan kulit akan kelihatan. Kulit memerlukan sintesis kolagen baru yang berterusan untuk kekal kukuh dan muda. Kolagen menyediakan sokongan struktur untuk kulit. Tanpa kolagen yang mencukupi, kedutan dan garis-garis mula terbentuk. Kolagen membantu menganjalkan payudara dan mempercepatkan pembesaran payudara apabila digabung bersama ramuan herba yang lain seperti pueraria mirifica, stem cell dan sebagainya.

Bahan-bahan lain yang terdapat dalam Pmirifica Bust Miracle ialah:

PMirifica Bust Miracle membesarkan payudara

Timun adalah sangat berkesan dalam menyembuhkan pelbagai masalah kulit seperti ruam, selaran matahari dan keradangan. Ia juga membantu dalam melegakan keradangan dan menyejukkan kawasan payudara, dengan itu ia membuat anda berasa lebih selesa. Ia juga membantu mengeluarkan gris dan minyak dari liang-liang, sekaligus menjadikan kulit anda kelihatan lebih muda dan sihat serta membuang toksin yang terdapat pada kulit payudara.

 

PMirifica Bust Miracle membesarkan payudara

Red Clover banyak digunakan di China, Eropah dan Rusia sebagai ubatan tradisional untuk mengurangkan kesakitan pada payudara dan mengubat masalah menopause. Ia juga membantu menegangkan payudara.

 

PMirifica Bust Miracle membesarkan payudara

Angelica Polumorpha Sinensis (Dang Gui) dikenali sebagai ginseng wanita, telah digunakan berkurun lama sebagai bahan ubatan. Ia mengandungi bahan antioksida (anti-penuaan) yang tinggi dan seringkali digunakan untuk menyembuhkan penyakit berkaitan wanita.

 

PMirifica Bust Miracle membesarkan payudara

Cimicifuga Racemosa (black cohosh) sangat popular digunakan untuk membaik pulih hormon wanita yang tidak seimbang. Ia juga membantu untuk mengurangkan ‘symptoms’ menopause. Disamping itu, terdapat juga kajian bahawa black cohosh membantu meransang pengeluaran estogen dalam tubuh. Selain dari itu, ia dapat membantu peredaran darah dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

 

PMirifica Bust Miracle membesarkan-payudara

 

Olive oil (minyak zaitun) mengandungi antioksidan semulajadi, vitamin A dan vitamin E, serta beberapa polyphenols, yang berupaya untuk menangguhkan penuaan. Melenyapkan radikal bebas dalam badan serta memperbaiki sel badan.

 

 

PMirifica Bust Miracle membesarkan-payudara

Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed/Hu Zhang) telah digunakan secara meluas dalam perubatan Cina untuk penjagaan jantung, anti-penuaan dan menguatkan sistem imunisasi badan. Ia juga mempunyai kelebihan sebagai anti-fungal dan anti-viral. Ia mengandungi ‘resveratrol’ yang mempunyai potensi besar sebagai penghalang kanser serta ‘phytoestrogen’ yang dapat meransang pengeluaran estrogen tubuh (baik untuk pembesaran payudara).

 

membesarkan-payudara

 

Pueraria Lobata membaik pulih pengedaran darah dan menghalang perebakan sel kanser. Ia juga membantu menganjalkan payudara.

 

membesarkan-payudara

 

Punica Granatum (Delima) adalah salah satu daripada buah yang tertua di dunia. Bahan Punicalagins yang terdapat dalam delima mampu mengurangkan kolesterol, mengurangkan darah tinggi dan sebagai anti-penuaan (antioxidant). Disamping itu, kajian saintifik mendapati buah delima juga mampu menjaga tubuh dari kanser (serta kanser payudara) dan menguatkan imunisasi badan.

 

membesarkan-payudara

 

Soy Isoflavones sangat baik untuk jantung dan keseimbangan hormon. Ia juga bertindak sebagai penghalang kanser payudara dan mengurangi symptom menopause. Dalam jangkamasa panjang, ia membantu menghalang ‘free radical’ yang boleh menyebabkan kanser dan sebagainnya.

 

membesarkan-payudara

Vitamin A, C & E adalah vitamin-vitamin anti-oksida yang terdapat dalam Pmirifica Bust Miracle. Ia melindungi kulit dari agen radical yang boleh mengakibatkan kanser.Vitamin tersebut juga befungsi mempercepatkan proses penyembuhan dan menguatkan sel-sel kulit.

PESANAN : ADALAH SANGAT PENTING UNTUK MELAKUKAN URUTAN SEPERTI YANG DICADANGKAN, AGAR PERJALANAN DARAH LEBIH LANCAR DAN KOMPONEN DALAM PMIRIFICA BUST MIRACLE MUDAH BERTINDAK DENGAN LEBIH BERKESAN

PENGUMUMAN:  Untuk paket terbaru Pmirifica Bust Miracle yang akan datang, kami telah adunkan sekali kandungan Bust Serum ke dalam botol Bust Fluid bagi memudahkan pengguna. Pek kami nanti ada keterangan baru bagaimana cara menggunakannya. Caranya penggunaannya adalah lebih mudah dari pek dahulu. Harap Maklum!

Sila klik bahagian Cara Penggunaan Bust Miracleuntuk lebih memahami cara penggunaannya.

1 pek Pmirifica Bust Miracle mengandungi 1 Bust Fluid dan 1 Bust Intensive Oil

PEK TERBARU SET PMIRIFICA BUST MIRACLE:
KINI IA DIDATANGKAN  BERSAMA PEK YANG LEBIH BESAR UNTUK PENJIMATAN YANG LEBIH BERGANDA i.e. hampir 3X ganda kandungannya dari pek biasa dengan harga yang minimum. Pek biasa hanya bertahan lebih kurang 1 bulan penggunaan, manakala pek besar boleh bertahan penggunaannya hampir 3 bulan.

*Sangat perlu untuk menggunakan kedua-dua produk (bust intensive oil dan bust fluid) untuk masalah payudara kecil, tidak berisi atau lembik.  Sila beli set PMirifica Bust Miracle Pek Besar untuk lebih jimat.

*Untuk mereka yang payudaranya terlampau leper (hampir flat) serta tidak pernah membesar sebelum ini, disarankan menggunakan produk ini bersama Kapsul Pueraria Mirifica. Sila klik “Kapsul Pueraria Mirifica” untuk info lebih lanjut.
 
Harga Asal Pek Besar: RM 250 (Semenanjung), RM 270 (Sabah & Sarawak) seunit, RM 310 (Luar Negara) 1 pek

Harga Asal Pek Biasa: RM 200 (Semenanjung), RM 210 (Sabah & Sarawak) seunit, RM 260 (Luar Negara) 1 pek
(Nota: Pek Biasa ini telah diberhentikan penjualannya. Sila pilih Pek Besar untuk LEBIH PENJIMATAN!)

 

HARGA PROMOSI PMIRIFICA BUST MIRACLE (PEK BESAR):

RM 200 (Semenanjung), RM 200 (Sabah & Sarawak) 1 pek

RM 220 210 (Luar Negara) 1 pek

(tidak termasuk kos penghantaran)

Untuk Membeli Sila Klik —>>> BELI SEKARANG


***Pembelian Pmirifica Bust Miracle PEK BESAR boleh dibuat menerusi kad kredit/paypal (Harga adalah termasuk bayaran pos). Sila klik butang di bawah:


Pmirifica Bust Miracle PEK BESAR
Sila isi no. HP anda di sini:




PERHATIAN: SILA MASUKKAN NO. HANDPHONE ANDA DI RUANG YANG DISEDIAKAN DI ATAS SEBELUM ANDA KLIK BUTANG “BUY NOW”.

SEJURUS SELEPAS PEMBAYARAN SILA WHATSAPP / SMS KE 017 3666 227 (Pn. Mai) atau 016 2630 981 (En. SHAM) TENTANG PEMBAYARAN YANG TELAH DILAKUKAN BAGI TUJUAN POSLAJU.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

OPS! NANTI DULU! UNTUK LEBIH JIMAT LAGI!

 

PM BUST MIRACLE JUGA DIDATANGKAN DENGAN PROMOSI TERBARU

 

Promosi Berganda Terbaru:

  • TWIN PACK PUERARIA MIRIFICA (BUST MIRACLE (PEK BESAR) + KAPSUL PUERARIA MIRIFICA).
  • TRIPLE PACK PUERARIA MIRIFICA (BUST MIRACLE (PEK BESAR) + FEMININE SERUM + KAPSUL PUERARIA MIRIFICA).

 

APA BEZA PRODUK INI DENGAN YANG LAIN YA???

SILA KLIK KAPSUL PUERARIA MIRIFICA ATAU FEMININE SERUM!

HARGA PROMOSI TWIN PACK PUERARIA MIRIFICA

(PMrifica Bust Miracle (Pek Besar) + Kapsul Pueraria Mirifica):

RM 350 330 (SEMENANJUNG), RM 350 330 (SABAH & SARAWAK)

RM 370 350 (LUAR NEGARA)

(PERCUMA kos penghantaran POSLAJU untuk pelanggan di dalam Malaysia)

Untuk Membeli Sila Klik —>>> BELI SEKARANG

***Pembelian Twin Pack Pueraria Mirifica ini boleh dibuat menerusi kad kredit/paypal (Harga adalah termasuk bayaran pos). Sila klik butang di bawah:


TWIN PACK (PMrifica Bust Miracle (Pek Besar) + Kapsul PM Plus)
Sila isi no. HP anda di sini:




PERHATIAN: SILA MASUKKAN NO. HANDPHONE ANDA DI RUANG YANG DISEDIAKAN DI ATAS SEBELUM ANDA KLIK BUTANG “BUY NOW”.

SEJURUS SELEPAS PEMBAYARAN SILA WHATSAPP / SMS KE 017 3666 227 (Pn. Mai) atau 016 2630 981 (En. SHAM) TENTANG PEMBAYARAN YANG TELAH DILAKUKAN BAGI TUJUAN POSLAJU.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

HARGA PROMOSI TRIPLE PACK

(PMrifica Bust Miracle (Pek Besar) + Kapsul Pueraria Mirifica Plus + PMrifica Feminine Serum):

RM 450 430 (SEMENANJUNG), RM 450 430 (SABAH & SARAWAK)

RM 490 470 (LUAR NEGARA)

(PERCUMA kos penghantaran POSLAJU untuk pelanggan di dalam Malaysia)

Untuk Membeli Sila Klik —>>> BELI SEKARANG

 

***Pembelian Triple Pack Pueraria Mirifica ini boleh dibuat menerusi kad kredit/paypal (Harga adalah termasuk bayaran pos). Sila klik butang di bawah:


TRIPLE PACK (Bust Miracle+Kapsul PM Plus+ Feminine Serum)
Sila isi no. HP anda di sini:




PERHATIAN: SILA MASUKKAN NO. HANDPHONE ANDA DI RUANG YANG DISEDIAKAN DI ATAS SEBELUM ANDA KLIK BUTANG “BUY NOW”.

SEJURUS SELEPAS PEMBAYARAN SILA WHATSAPP / SMS KE 017 3666 227 (Pn. Mai) atau 016 2630 981 (En. SHAM) TENTANG PEMBAYARAN YANG TELAH DILAKUKAN BAGI TUJUAN POSLAJU.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NOTA: SEMUA PENGHANTARAN PRODUK KAMI DI DALAM MALAYSIA, DIHANTAR MELALUI POSLAJU. SILA HUBUNGI Pn. Mai +6017 3666 227 atau En. Sham +6016 2630 981 UNTUK PERTANYAAN LANJUT TENTANG PRODUK INI.

TERIMA KASIH KERANA MEMBELI DARIPADA LIVING VITALITY TRADING.
 

 

 

Ubat Besar dan Kuat

 

 

 

Penafian: Keberkesanan bergantung pada faktor umur serta masalah kritikal yang dihadapi. Ini adalah penyediaan herba sebagai alternatif yang tidak menggunakan bahan “drug/chemical booster”, bahan pengawet yang berasaskan kimia i.e. paraben atau sebagainya.

PERBINCANGAN

  1. jojo April 4, 2014 at 7:01 pm

    Halo..sy jojo umur 25…sy mempunyai berat 46 kg n tinggi 150…sy mempunyai size breast yg sangat kecil dan teman2 sy selalu menegur sy bahawa size breast sy langsung x seimbang dengan size badan sy..apa produk yg boleh membantu dan sangat selamat untuk digunakan..tq

    • admin April 7, 2014 at 10:55 pm

      Ya. produk ini selamat digunakan. Dalam banyak kajian saintifik, herba pueraria mirifica boleh digunakan untuk mengelakkan kanser. Ianya telah lama digunakan oleh wanita di Thailand sejak turun temurun (herba ini berasal dari Thailand).

      Dengan sebab itu menurut statistik, adalah tidak mengejutkan, wanita Thailand adalah antara wanita paling rendah risiko diserang penyakit kanser payudara di dalam dunia!

      Tentang KKM NOTnya yang masih “valid” – “NOT120603302K”.

  2. Hunny April 3, 2014 at 10:06 am

    Salam kakak… Sy berusia 22 tahun.. Berat 43kg ktgian 149cm .. Sy bakal mendirikan rumah tgga ujung tahun ni.. Sy ada mslh dgn breast sy… Dlu sy agak berisi n breast sy juga agak besar.. Skrg sy da kurus dan kecil n breast sy juga turut mengecil.. Saiz bra sy 32A.. Sy malu klo bakal suami thu sy tak mcm wanita lain.. Breast sy cume ada mslh saiz kecil isi ada jugak menaik bukan leper mendatar.. Boleh x sy besarkan breast sy tnpa naikkan berat badan ? Sy nak saiz yg mantap.. Badan kecil tp saiz breast besar.. Kakak phm kan maksud sy.. Apa produk yg sesuai n berapa lama kne amal and bley nmpk hasil paling lambat ?

    • admin April 7, 2014 at 10:45 pm

      Wasalam. Maaf lambat jawab soalan adik. Sekarang ni time akak agak full dengan kehadiran anak kami yang baru beberapa bulan.

      Produk Bust Miracle ini tidak akan membesarkan lebih daripada apa yang body kita boleh bawa. Ianya akan mengikut aturan semulajadi dan kejadian yang dikurniakan Tuhan pada makhluknya.

      Memang apabila kita semakin kurus, size “bust” secara naturalnya akan menjadi kecil dan terkadang mengecut sedikit. Tapi tak mengapa. Dengan produk ini adik dapat fokuskan untuk pembesaran “Bust” kembali. Tumpukan penggunaan bust miracle daripada 1 hingga 3 pek penggunaan nanti. Buat masa ni akak tak rasa adik perlukan dulu kapsul PM plus kami. Cuma kene rajin dengan penggunaan Bust Miracle ini setiap hari SERTA ikut urutan dengan betul seperti diajarkan di webpage ini nanti. Ada juga diterangankan di pek bust miracle nanti.

      Elakkan dari mengambil produk2 pemakananan slimming (produk sapuan masih tak mengapa), diet yang berlebihan, produk detoxin, herba2 yang bertujuan sebagai perapat i.e. akar serapat, manjakani, kacip fatima etc. Lebihkan dalam diet pemakanan adik seminggu makanan2 yang tinggi kalsium dan protein i.e. susu atau kacang soya tulen. Last but not least….hidup dengan ceria. Dalam banyak kajian, hormon wanita akan banyak terganggu jika emosi mereka juga terganggu.

      Suatu bende yang paling akak suka, selepas beberapa kali pakai Bust Miracle ini, bust bertambah gebu, lembut dan montok.

      Selamat mencuba!

  3. alia Februari 16, 2014 at 5:54 pm

    Salam..sya berumur 18 tahun..payudara saya trlalu kecil Dan x mnarik..Dada sya klihatan amt leper..APA produk yg ssuai utk sya utk dptkn payudara yg mntap montok tegang n kenyal..harp dpt Bantu sya..tq..

    • admin Februari 18, 2014 at 7:11 pm

      Salam.
      Untuk mereka yang berumur 22 tahun ke bawah, penggunaan produk sapuan Bust Miracle ini sudah cukup untuk mendapatkan payudara yang menawan. Sila elakkan pemakanan jamu atau bahan makanan yang mempunyai herba yang mengecutkan seperti Kacip Fatimah, Manjakani, Akar Serapat serta produk detox atau produk diet (produk sapuan diet masih tidak mengapa). Mengikut kajian kami beberapa tahun ini, jamu atau herba2 tersebut, produk detox/diet adalah berlawanan sifatnya untuk pengajalan dan pembesaran payudara wanita.

      Jangan lupa ya untuk pek pertama ini hendaklah diamalkan 2 kali sehari setiap hari serta paling penting ikut urutan seperti diajarkan di pek atau boleh rujuk di video kami seperti di atas. Terima kasih.

      Adik juga disarankan mendapat tidur yang cukup serta lebihkan pemakanan serat serta kalsium. Terima kasih.

  4. eni Februari 9, 2014 at 1:03 am

    Assalamualaikum, saya 25 tahun, berat 47 dan tinggi 165, saya tidak pernahmenggguna mana2 produk sblum ni…, saya mempunyai breast yang kecik dan lambat membesar, apakah product yang sesuai dgn saya, memandangkan saya akan berkahwin tidak lama lagi…

    • admin Februari 10, 2014 at 12:51 am

      Waalaikum salam. Kami sarankan produk “Bust Miracle” (produk sapuan) untuk impak yang lebih baik pada “bust” saudari. Ini kerana produk sapuan akan dapat memberi khasiat yang lebih baik pada “bust” kerana penggunaannya akan bertumpu pada anggota badan yang memerlukannya. Cuma pastikan pek pertama ini, hendaklah rajin mengamalkannnya seperti ditunjukkan cara penggunaaan di pek tersebut atau boleh lihat contoh daripada “Video” di page ini nanti untuk mendapat efek yang lebih cepat.

      Jika “bust” terlampau kecil, kami juga amat menyarankan pengambilan “kapsul pueraria mirifica plus” jualan kami. Ianya akan memberi impak keseimbangan untuk hormon estrogen pada untuk tubuh badan kita secara menyuluruh. Produk terbaru jualan kami ini lebih baik dari sebelum ini keranan ianya disertakan juga dengan khasiat daripada “alfalfa” serta “marine collagen” untuk memberi kelembutan pada kulit.

  5. Diya Januari 21, 2014 at 3:34 pm

    Ohh.. Baiklah! :) sy nak cubalah. Tapi akk, kalau dah guna then dapat size yg kita hendak, kena guna lg ke? Mcm mana ye… Kalau sy guna pek besar (rm200 tak silap kn..) then ade produk lain ke utk maintain kn lepas dpt size yg nak.. Kalau ade berapa ya.. Atau kena maintain produk set besar tu? :) im really looking forward.

    • admin Januari 22, 2014 at 2:42 pm

      bila saiz dah ok, pakai produk yang sama cuma kurangkan kekerapan penggunaan. Mungkin cuma perlu buat 3 kali seminggu berbanding 2 x 7 hari seminggu.

  6. Diya Januari 9, 2014 at 2:43 pm

    Assalamualaikum, saya berumur 21tahun, mmpunyai masalah payudara yg kecil n tidak firm (penuh). Dan kdgkala menyebabkn saya low self esteem bila dibandingkan dengan rakan rakan saya. Adakah produk ini dijamin safe and akn mmberi hasil sprti yg saya harapkn? Few products saya telah cuba sebelum ini dan tidak mmberikn hasil… Lbih lbih lg saya mahu klhatan mantap apbila memakai baju kawin nnt…Se-set bust firming ni mampu bertahan berapa lama ya?

    • admin Januari 12, 2014 at 11:23 pm

      w’salam..
      boleh.. ini masalah biasa yang dihadapi ramai wanita, lagipun cik masih muda dan breast masih developing, maka mudah untuk besarkan.
      Cik boleh pakai pmirifica bust miracle dan buat urutan setiap hari dirumah juga ambil kapsul pueraria mirifica bagi mempercepatkan pembentukan breast.
      Jika ingin lebih cepat, lepas makan kapsul pueraria mirifica selama sebulan, boleh buat rawatan di tempat kami.

      Setakat ini kami amat berbangga kerana pelanggan2 yang membuat urutan setiap hari menggunakan produk kami memang mendapat hasilnya.
      Kami juga memberi jaminan sekiranya tidak berjaya dalam 3 bulan sila datang ke tempat kami untuk mendapatkan rawatan percuma. Setakat ini cuma 2 pelanggan sahaja yang datang untuk claim rawatan percuma, tetapi bila ditanya sebenarnya beliau jarang buat urutan seperti yang disyorkan. Dan seorang lagi salah cara memakai produk, beliau habiskan sebotol bust fluid kemudian baru buat urutan dgn intensive oil. Tidak mengapa, kami entertain juga demi kepuasan pelanggan.

      Dgn kata mudah, jika ikut aturan penggunaan, InsyaAllah akan berjaya.

      Set besar berharga RM200 boleh digunakan selama 2.5 bulan.

  7. erriena Januari 9, 2014 at 1:43 am

    salam, kalau belum kawin boleh ambil x produk ni?

  8. lisa November 26, 2013 at 3:06 pm

    brpe lme kh kta dpt tgk ksannya?hrp dpt jlskn,,

    • admin Disember 6, 2013 at 11:52 am

      Salam pn,
      Seperti saya jelaskan sebelum ini di komen2 terdahulu, keberkesanan adalah tidak tipikal kerana hormon seseorang itu berbeza dari satu individu ke satu individu yang lain.

      Mengikut pengalaman kami ada pelanggan mendapati, setelah menggunakan beberapa hari telah mula nampak kesan awalnya yang baik dan ada juga selepas 2 minggu,

  9. Fadzilah Oktober 2, 2013 at 11:17 pm

    Salam puan,
    Saya berumur 43 tahun dan menghadapi masaalah thyroid. Skarang ini saya makan ubat thyroid, calcium dan vit D sepanjang hayat. Soalan saya adakah estrogen dalam pueraria mirifica ini ada tindak balas dan kesan sampingan jika saya memakannya dengan ubat ubatan yang saya ambil sekarang.

    • admin Oktober 23, 2013 at 11:21 am

      Salam puan.

      Kami pohon maaf. Soalan pn ni termasuk dalam spam box kami.

      Berkenaan soalan puan, menurut kajian, calcium adalah baik agar herba yang kami gunakan ini (pueraria mirifica) dapat menyerap lagi dengan lebih mudah ke dalam tubuh wanita. Vitamin D pula mampu membantu merencatkan pertumbuhan penyakit “breast cancer”. Thyroid pula dalam kajian, ada bersangkutan dengan penyakit breast cancer. Jadi ubat thyroid itu mungkin bertujuan mengawalnya.

      Berkenaan herba yang kami gunakan, pueraria mirifica telah lama digunakan oleh wanita di Thailand untuk mengelakkan penyakit “breast cancer”. Lantaran itu tidak mustahil wanita di Thailand adalah antara wanita yang peratusannya paling sedikit terkena penyakit “breast cancer”. Ada banyak jurnal saintifik mengenai herba ini yang boleh puan cari melalui google.

      Dari kesan2 serta tujuan ubat-ubatan yang puan ambil ianya banyak persamaan related dengan herba yang kami gunakan. Produk yang berasaskan herba yang kami gunakan ini ada 2 jenis. Produk sapuan dan produk kapsul. Adalah disarankan puan mencuba produk sapuan sahaja, jika puan telah disahkan mengidap “tumor” oleh doktor.

  10. lyz September 5, 2013 at 8:01 am

    hi. sy baru start minum soy lobata.. baru seminggu minum bre** sy rasa sakit bila dpegang n mmg ada perubahan ada besar sedikit. adakah ia kesan sampingan untuk menegangkan? n produk ni ada kesan sampingan jg ke?

    • admin September 9, 2013 at 12:51 am

      Mmm…kami tak berapa pasti tentang produk soy lobata tersebut kerana ianya bukan produk jualan kami. Namun begitu, perubahan yang dialami oleh puan memang tepat sekali. Permulaan tanda sesuatu herba berkaitan “bust” itu mula bertindak ialah ada rasa seperti sakit sedikit seperti bengkak di “bust” bila dipegang. Jika puan menggunakan produk kami, tak perlu risau. Ianya adalah normal. Ianya adalah satu tanda herba itu mula bertindak.

      Active ingredient yang kami gunakan ialah herba pueraria mirifica yang banyak terdapat di Thailand. Mengikut kajian, wanita thailand adalah yang paling rendah sekali kadar mereka yang dijangkiti bre*** cancer. Ia telah digunakan oleh wanita di sana sejak turun temurun. Herba ini sebenarnya lebih mencegah daripada kesan barah tersebut dalam kebanyakkan kajian saintifik.

  11. Nell Ogos 6, 2013 at 10:36 am

    Salam saya nak tanya, jika kesan dari makan dan sapuan ini menampakkan hasil yang berkesan kepada “bust”, jika kita berhenti menggunakannya, adakah “bust” akan kembali ke bentuk asal ?

    • admin Ogos 6, 2013 at 3:16 pm

      Salam,
      Semua anggota tubuh badan kita akan dimamah usia jika tidak dibuat “maintenance”. Semakin kita berusia, semakin kurang estrogen dalam tubuh badan kita. Tiada benda yang kekal dalam dunia ini puan serta tiada produk juga dapat menjamin kekal, hatta, mereka yang pakai silicone pon sebenarnya ada rawatan maintenancenya (Consultation).

      Sebagai penjagaan jangka panjang, selepas dapat hasil yang baik daripada penggunaan produk ini, disarankan menggunakannya 2 / 3 kali seminggu sahaja. Tak perlu lagi hari-hari sewaktu di waktu permulaan dulu. Ini sebagai penjagaan mingguan agar “Bust” senantiasa “replenish / rejuvenate” kesannya.

  12. Stella Julai 20, 2013 at 12:36 am

    sy m’punyai payudara yg agak besar, tp kendur hingga ke bwh ketiak n bila baring payudara mendatar n lembek jer…….mcmana nak montokannya.

  13. Fatihah Julai 20, 2013 at 12:35 am

    salam…sy sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak…breat sy mmg kecil dgn saiz 32A dgn ketinggian 163cm/berat 49kg.Selepas menyusukan anak saya rasa breast sy semakin mengecil dan flat.
    1) boleh ke kalau sy just amik serum sahaja tanpa kapsul?
    2) boleh ke guna pmirifica sekali dgn produk minuman payudara lain.cth : milky g
    3) ada side effect ke untuk jangka masa panjang?
    TQ

    • admin Julai 20, 2013 at 12:39 am

      Wasalam.
      1) jika terlalu kecil atau flat, elok ambil PM Bust Miracle bersama kapsul.
      2) saya lebih galakkan ambil kapsul pueraria mirifica (mana2 brand pun ok, sekurang2nya 300mg per kapsul) ini kerana berbanding milky g, jumlah pueraria mirifica jualan kami dalam kapsul jauh lebih banyak daripada milky g (dari segi estrogen booster). Tapi jika nak minum juga, tiada masalah. PM Bust Miracle wajib puan gunakan.
      3) Tiada.. malah ia melindungi dari kanser payudara.

  14. Julie Jaraw Akil Julai 17, 2013 at 1:28 pm

    Hai kakak, saya sering mengalami pening kepala mungkin disebabkan saya mengamalkan perancangan keluarga dengan cara suntikan bulanan dan dengan itu memberhentikan kitaran haid saya. Kesan dari itu juga selera makan dan berat badan saya naik. Apakah produk yang terbaik utk saya amalkan utk menghilangkan pening kepala yang saya alami dan mengurangkan selera makan saya kak. Sekian,terima kasih.

    • admin Julai 18, 2013 at 11:30 am

      Hai. Memang kadang kala ada side effect kepada pengambilan pil perancang seperti kegemukan. Sila rujuk doktor tentang masalah yang dialami.

  15. Bulan Mengembang Julai 17, 2013 at 1:19 pm

    Salam, minta kakak syorkan apakah produk terbaik utk mengekalkan tenaga dalaman bagi wanita yang telah berumur yang telah memasuki peringkat monopaus tahap awal. Sekian, TK.

    • admin Julai 18, 2013 at 11:32 am

      Wasalam.
      Tiada masalah untuk wanita yang monopause mengamalkan kapsul pueraria mirifica. Kaspul pueraria mirifica memang terbukti berkesan utk hilangkan “discomfort” yg disebabkan oleh monopause syndrome seperti penat, stress, vagina dryness, berpeluh malam etc.

  16. Lucy Emmanuel Julai 17, 2013 at 1:04 pm

    Salam Kak,

    Sejak kebelakangan nie, saya seperti kekurangan desire utk melayan nafsu husband w/p niat tu ada. Utk tidak mengecewakan perasaan husband, apakah produk yang terbaik bagi saya utk mengembalikan desire s** saya kak. Amat mengharapkan penjelasan dpd kakak. TK

    • admin Julai 17, 2013 at 8:33 pm

      Wasalam.
      Dalam banyak keadaan, kesihatan wanita banyak bergantung pada hormon estrogen wanita itu sendiri. Tidak seperti kaum lelaki, hormon wanita boleh terjejas se-awal lewat 20an atau selepas melahirkan anak. Ketidakstabilan hormon mereka boleh menyebabkan mereka hilang mood dan sebagainya. Semakin berumur seorang wanita itu, semakin hilang atau berkurang hormon di dalam badan mereka. Kestabilan hormon wanita juga boleh terganggu disebabkan depression / stress, penat bekerja, pemakanan yang tidak seimbang etc.

      Sebagai bantuan ransangan, adik disarankan menggunakan produk luaran feminine serum kami. Ianya baik untuk mereka yang susah/lambat hendak teransang. Ia juga boleh bertindak sebagai pelincir. Untuk kesihatan total di segi tenaga dalaman serta menstabilkan hormon, boleh juga cuba kapsul peuraria mirifica jualan kami.

  17. roi Julai 7, 2013 at 5:47 pm

    x ada kesam sampingan ke ambil kapsul

    • admin Julai 8, 2013 at 11:40 am

      Buat masa ini ikut pengalaman kami, kapsul harus di elakkan pemakanannya di waktu “period”. Ada yang kata “period” mereka agak panjang jika mereka makan di waktu period. Dengan sebab itu harus dielakkan dahulu ketika period pemakanannya.

      Untuk keselamatan, herba Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun, wanita mengandung atau yang disahkan mempunyai tumor. Selain daripada itu kami tak nampak kesan buruk untuk mereka yang sihat.

      Sebenarnya, herba ini ialah untuk supplement kesihatan berbanding menggunakan ma’jun atau jamu sebagai alternatif treatment kesihatan. Jamu secara asasnya bersifat panas. Ianya perlu dielakkan jika tengah buat rawatan payudara kerana ianya boleh mengecutkan lagi payudara.

  18. wan Julai 4, 2013 at 1:00 am

    Salam…saya perlukan produk utk bsrkn br**st istri saya.saiznye sgt kciil.l.sama saiz br**st saya -mcm tkda t*t*k je-skrg istri sdg nyusu ank 11bln..istri ckp doktor bgtau t*t*knye normal.tp kcik je..tringin sangat nk tgk t*t*k dia bsr..apa produk yg sesuai?kos?

    • admin Julai 4, 2013 at 4:55 pm

      Wasalam. Jika bust terlampau kecil, harus gunakan kapsul puearia mirifica jualan kami untuk boost estrogen dalam body. Tapi harus tunggu lepas dah putus susu. Disamping itu amat disarankan juga produk sapuan kami Bust Miracle seperti di atas. Permulaan harus gunakan 2X sehari untuk dapat hasil yang baik dengan lebih cepat. Iannya akan banyak membantu di segi saiz bust kerana produk sapuan itu nanti akan fokus pada kawasan bust itu nanti. Maka ianya akan lebih boost lagi hasilnya.

      Harganya adalah seperti tertera di atas di page ini. T. kasih.

  19. Alia Jun 11, 2013 at 1:52 pm

    Saya 29 thn dua anak cerai bekas suami dan baru berkahwin kedua kali. Saya merasakan suami saya tidak tertarik dgn payudara saya. Sebelum nikah saya matanya lebih tertumpu pada dada saya. Selepas nikah dpt menyentunya, mungkin tak yg disangkakan. Saya susu baby 1 setengah jadi kosong dan kendur. Apa harus saya lakukan.

    • admin Jun 12, 2013 at 2:40 am

      Mmmm…jika pn memang pernah ada size sebelum mendapat cahaya mata, produk Bust Miracle jualan kami sudah memadai untuk menyelesaikan masalah puan.

      Jika doktor telah mengesahkan memang puan ada masalah hormon estrogen, elok jika pn ambil bersama kapsul Pueraria Mirifica untuk menstabilkan kembali masalah hormon tersebut.

  20. nes Jun 4, 2013 at 4:34 pm

    Sya berumur 26 tahun dan payudara sya hnya 34A. Sya nk tambah saiz agar lbh berisi. Mna produk yg sesuai? Brp lma tmpoh yg diperlukan?

    • admin Jun 6, 2013 at 2:49 am

      Boleh cuba produk Bust Miracle jualan kami. Ramai yang puas hati dengan keberkesanannya.

      Jika payudara terlampau leper (flat), disarankan juga mengambil Kapsul Pueraria Mirifica untuk “boost” estrogen di dalam body.

      Kapsul ini sebenarnya bukan untuk payudara sahaja. Ianya juga mampu bertindak sebagai “supplement” untuk tubuh badan yang sihat serta bertenaga disamping untuk menstabilkan hormon wanita.

  21. siti84 Jun 3, 2013 at 10:00 pm

    Harga promosi masih ada k….

    • admin Jun 6, 2013 at 2:45 am

      Ya pn. Masih ada lagi. Cuba lah! Puan pasti terkejut dengan keberkesanannya dengan penggunaan yang betul.

  22. siti84 Jun 3, 2013 at 9:31 pm

    Sy ingincb produck ini…blh syorkn utk sy bg mmbesarkn payudara sy…tp sy sdg mnyusu…n harga brapa..

    • admin Jun 6, 2013 at 2:44 am

      Puan,
      Kebiasaanya kami sarankan untuk menggunakan produk Bust Miracle ini selepas putus susu untuk dapat kesan yang lebih efektif. Harga seperti tertera di atas RM200 (SMNJG) Pek besar. RM210(SBH SRWK) untuk pek besar.

  23. siti84 Mei 31, 2013 at 3:34 pm

    Payudara sy mengecil n kendur lps mnyusu…adakah produk ini dpt mmbantu….

    • admin Jun 2, 2013 at 1:02 am

      Puan disarankan menggunakan produk sapuan Bust Miracle jualan kami. Cuba lah! Ramai sudah berjaya setelah menggunakannnya dengan cara yang betul.

  24. siti84 Mei 29, 2013 at 2:26 am

    Salam…sy nak tanya produk ni ada kesan sampingan x…

    • admin Mei 30, 2013 at 2:04 am

      Wasalam. Jika ada kesan sampingan disebabkan bahan yang digunakan berasaskan kimia yang merbahaya, kami rasa tidak ada lah produk ini mendapat kelulusan KKM.

      On the contrary, banyak kajian mendapati “active ingredient” yang kami gunakan iaitu herba pueraria mirifica ini sebenarnya, dapat mengelakkan kanser dan telah digunakan turun temurun oleh wanita Thailand yang mana wanita di sana adalah antara yang paling kurang kadar pengidap kanser payudara di dunia.

  25. alya Mei 28, 2013 at 6:53 pm

    assalam..saya berumur 25tahun dan sedang menyusu anak berumur 1tahun 11bulan.masalahnya breast saya sagging dan nampak sangat besar,selain tu breast juga kendur dan lembik.sekarang saya pakai bra cup G.tetapi badan saya kecil dan hanya tinggi 160cm.apakah produk yang sesuai untuk saya?saya tak nak breast tambah besar just nak tegangkan balik.terima kasih…

    • admin Mei 30, 2013 at 1:56 am

      Wasalam. Produk Bust Miracle ini tidak akan membesarkan lebih daripada apa yang body kita boleh bawa. Ianya akan mengikut semulajadi dan natural seseorang. Adalah lazim apabila breast sagging akan tampak kelihatan seperti besar.

      Adalah penting untuk menggunakan Bust Fluid di dalam pek tersebut sebagai vitamin untuk payudara lebih sihat dan gebu. Cumanya jika puan khuatir breast akan jadi lebih besar, kurangkan kekerapan penggunaannya.

      Untuk menegangkan, guna intensive oil dan urut seperti di dalam video di page ini di rumah.

  26. amella Mei 11, 2013 at 2:53 pm

    salam..hi..
    sy nk tnya ble ke sy guna produk pmbesaran ni wlaupun skg ni sy mngamalkan minuman aurawhite utk kcntikan kulit….
    adkh pmirifica bust ini masih bkesan kpd sy????

    • admin Mei 15, 2013 at 12:25 am

      Wasalam,
      Maaf terlambat reply soalan puan. Berkenaan soalan puan, adakah terkandung di dalam minuman aurawhite herba2 yang mengecutkan seperti kacip fatima, akar serapat, manjakani dan sebagainya? Jika ya, produk rawatan payudara mungkin tidak berapa berkesan. Memang herba2 tersebut baik untuk wanita namun setelah dibuat kajian, pemakanan herba2 tersebut juga mampu untuk mengecutkan payudara. Jadi ia akan berlawanan dengan hasil tujuan mengambil produk pembesaran payudara.

      • amella Mei 17, 2013 at 8:36 pm

        klu amlkn pmirifica dgn fiminine ne skli ble ke?
        adakh msa pnggunaan pmirifica ne breast kta akn rsa skt2 trtma pd bhgian niple?

        • admin Mei 19, 2013 at 6:15 am

          Ya boleh.

          Rasa sakit adalah normal dan merupakan tindak balas positif daripada penggunaan produk dengan betul. Sakit tidak akan berlarutan dalam tempoh lama.

  27. Nor Sa April 23, 2013 at 8:45 am

    Assalamualaikum… saya nak tanya, produk ini sesuai untuk wanita berumur hingga berapa tahun…
    Adakah wanita yang sudah berumur 50 tahun masih boleh menganjalkan payu daranya dengan menggunakan produk puan…
    Terima kasih dengan maklum balas….

    • admin April 24, 2013 at 1:46 am

      Waalaikum salam. Tiada halangan peringkat umur untuk menggunakan produk ini. Malah lebih digalakkan. Ini kerana apabila kita semakin berumur, hormon serta estorogen di dalam tubuh badan wanita akan lebih berkurangan apabila kita semakin meniti usia. Kesan ini akan lebih terserlah apabila seseorang wanita telah melahirkan anak.

      Apakata Puan cuba dahulu. Untuk mendapatkan kesan yang ketara adalah amat penting untuk menggunakan Bust Miracle ini sekurang-kurangnya 2X sehari dengan amalan urutan seperti yang di ajar di website ini. Tak cuba maka tak tahu. Produk ini juga selamat serta telah mendapat kelulusan dan pendaftaran KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Ramai juga pelanggan kami dari kalangan professional seperti doktor juga telah menggunakannya berulang kali mengikut kata pakar kami.

    • izan Mei 2, 2013 at 9:21 pm

      tlng bg cdangn produk yg sesuai utk saya. 38G utk kecilkan kpd cup C. TQ

      • admin Mei 7, 2013 at 1:24 pm

        Pn. Produk Bust Miracle ini bukan bertujuan untuk mengecilkan payudara. Ianya adalah bertujuan untuk menganjalkan, menegangkan serta membesarkan payudara.

  28. Aisyah April 11, 2013 at 10:34 am

    Salam, sy berusia 32thn dan sdg menyusu anak, masalahnya breast sy sgt besar dan kendur, bra sy 38D tp bdn sy kecil , produk ape yg sesuai utk sy?

  29. Zam April 9, 2013 at 9:21 am

    Hi,

    Saya nak tanya…saya ingin cuba membantu isteri mengembalikan ketegangan payudara dia…besar dah cukup dah..cuma sekarang ni kendur…produk mana yg sesuai…kalau pakai burst miracle tu ada kemungkinan dia mmbsr tak? saya cuma nak bg tegang sahaja…satu lagi isteri saya masih menyusukan anak..sesuai ke untuk produk ni? Ada effect kat anak tak? Berapa cost utk produk ini dah juga produk Feminine Serum n harga promosi? :)

    • admin April 10, 2013 at 3:04 pm

      Produk Bust Miracle bila kami kata size besar tu bukanlah ianya akan memyebabkan lebih besar seperti breast implant dgn silicon tapi ia akan besar mengikut size tubuh badan seseorang secara rawatan natural. Jika risau bila pakai Bust Fluid ianya akan lebih membesar lagi, boleh pakai Bust Fluid 1X seari sehaja atau pon berselang seli harinya. Tak boleh elak nak pakai Bust Fluid ini kerana ia mempunya vitamin-vitamin yang diperlukan juga untuk mengekalkan pembesaran payudara seperti miroestrol, Phytoestrogen etc.

      Keduanya, untuk ketegangan serta lift-up, adalah amat penting membuat urutan dengan Bust Intensive Oil seperti di ajarkan di pek atau di video kami seperti di atas 2X sehari, setiap hari sebaik mungkin.

      Tiada effect pada anak, cumanya sila pastikan sebelum menyusu lap hingga kering payudara sebelum menyusukan anak supaya takda la anak rasa lain dari susu pulak ya.

      Seperti tertera di page Bust Miracle, harga promosi Bust Miracle Pek Besar sekarang ialah RM200 (SMNJG), RM210 (SBH SRWK). Feminine Serum RM90 (SMNJG), RM100 (SBH SRWK). Selagi promosi masih ada. Poslaju adalah percuma. T. ksh.

  30. faiz Mac 14, 2013 at 11:33 am

    salam admin,saya mahu bertanya,bust intensive oil dan bust miracle tue adakah produk berbeza,dan jika saya hanya ingin membeli bust intensive oil dan bust miracle,ada tak harga promosi??

    • admin Mac 14, 2013 at 11:47 am

      Wasalam.

      Di dalam pek Bust Miracle akan di beri 2 jenis botol. 1. Bust Fluid, 2. Bust Intensive Oil. Harus di pakai kedua-duanya seperti cara penggunaan di pek atau video di website ini.

      Harga promosi untuk Bust Miracle PEK BESAR sekarang ialah RM200 untuk SEMENANJUNG. RM210 untuk SABAH SARAWAK. Pek besar, penggunaan adalah untuk hampir 3 bulan.

      Harga promosi untuk Bust Miracle PEK Biasa sekarang ialah RM150 untuk SEMENANJUNG. RM160 untuk SABAH SARAWAK. Pek biasa, penggunaan adalah untuk hampir 1 bulan.

      Harap info ini dapat membantu.

  31. ina klntn Mac 13, 2013 at 4:42 pm

    slam,sy brumr 20thn,brt 40kg,mslh sy pyudra trllu kecil n kndr slps brsln,adkh prodk ni dpt mmbntu sy?

    • admin Mac 13, 2013 at 5:29 pm

      Wasalam. Ya produk ini mampu membantu adik. Adik perlu cuba dulu dengan produk sapuan pmirifica bust miracle dulu. Kapsul disarankan selepas adik dah mencecah 21 tahun. Banyakkan pemakanan yang tinggi kalsium serta vitamin C. Kurangkan juga pemakanan yang mempunyai kaffein.

  32. Laura Mac 12, 2013 at 1:58 pm

    Hi, I am from Australia. How can I buy this product? DO you ship to Australia?

    • admin Mac 13, 2013 at 1:42 am

      Hi. Yes we do ship to Australia. However, currently the language medium is in Malay language. Unless you are ok or you do understand Malay language, then it can benefit you the most.

      For now, if you would like to purchase our female products, I would suggest you to use money transfer via western union. We welcome your visit again. Thank you.

      • Laura Mac 15, 2013 at 12:36 pm

        Hi Admin,
        Pls. check your inbox. I had made the payment through Western Union yesterday.

        No worries. My room mate is a Malaysian. She will help me with the translation. Thanks ya!

        • admin Mac 17, 2013 at 1:45 am

          Hi Laura,
          Thank you for the payment. As per my email to you earlier. We will ship your parcel this Monday.

  33. Ika Mac 11, 2013 at 2:55 am

    Salam, saya sangat berminat dengan produk ni. Tapi saya confuse either perlu beli kapsul sekali or tak. Sy 23 tahun dan bujang. Tinggi saya 153 dan berat 44 kg. Breast saya bersaiz kecil dan nampak perbezaan saiz antara kiri dan kanan. Jadi apa yang perlu saya beli? Total harga untuk semuanya?

    • admin Mac 12, 2013 at 12:45 pm

      Wasalam.
      Adik kelihatan kurus..perlu ambil kapsul dan set pmirifica bust miracle.

      Kapsul RM130. Sekarang tengah ada promosi. Jika beli Twin Pack (Set pmirifica saiz besar (RM200) + Kapsul Pueraria Mirifica (RM130) ) ada lagi diskaun. Harga utk kedua-dua produk tersebut skrg jadi RM310 utk smnjg berbanding daripada harga promosi asal. Poslaju percuma.

      Jika kecil take time sket, elok beli yg besar rm200 kerana boleh tahan hingga hampir 3 bulan. Rajin2 buat urutan seperti di tunjukkan di video page Bust Miracle ini.

  34. Lis Mac 11, 2013 at 12:21 am

    Produk ni tak merbahayakan ke? Ada kesan sampingan tak?

    • admin Mac 11, 2013 at 1:29 am

      Puan,
      Bebaru ni, soalan yang lebih kurang sama di ajukan pada kami daripada salah seorang pelanggan kami melalui email. Berikut jawapan kami lebih kurang untuk tatapan pelanggan2 semua.

      ==================================================================
      Pn tak perlu percaya dr kami bulat2. Pn bule research di Internet tentang kelebihan herba Pueraria Mirifica ini.

      Sebagai rujukan. Herba “Pueraria Mirifica” ini yg berasal dr thailand, telah lama digunakan turun temurun utk mengelakkan daripada pelbagai jenis penyakit. Ianya bkn hanya digunakan utk payudara sahaja. Mengikut statistik, wanita di thailand adalah rakyat yg paling rendah di dunia mengidap penyakit kanser payudara. Yang sebenarnya herba ini digunakan untuk mencegah kanser.

      Produk jualan kami ini juga telah melalui saringan yang ketat serta telah mendapat pendaftaran sijil drpd Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

      Sila rujuk di website kami no. siri KKM. No KKM Pmirifica Bust Miracle ialah NOT120603302K

      Untuk makluman, kami juga tidak menggunakan bahan pengawet spt Paraben di dalam semua jenis produk jualan kami.

  35. missjay Mac 9, 2013 at 6:42 pm

    assalam puan,
    sy berumur 28 tahun.sy mengalami mslh payudara kecil bersaiz 32a (itu pun masih x fit cup) kendur serta payudara sy sebelah kiri lebih kecil.
    produk yg manakah harus sy cuba?tq.

    • admin Mac 10, 2013 at 10:49 pm

      Wasalam.

      Untuk payudara yang terlampau kecil saya sarankan puan mengambil set promosi Twin Pack (Produk sapuan Bust Miracle + Kapsul Pueraria Mirifica). Ia bertujuan bertindak serampang 2 mata (dari luar serta dari dalam) untuk memberi kesan yang lebih cepat dan berkesan.

      Untuk payudara yang sebelah lebih kecil, lebihkan urutan spt di ajarkan di payudara kiri tersebut.

  36. yaya Mac 9, 2013 at 4:21 am

    Salam. Sy nak tnye. Sy blom berkahwin dan Badan sy agk berisi and payu dara tidak kelihatan tegang. Jd produk ape yg sesuai utk sy?

  37. syu Februari 23, 2013 at 5:26 pm

    salam, saya berumur 23 tahun ,saya ada masalah payudara yang terlampau besar, tak berisi (rasa kosong bila diramas) dan sagging hingga menyebabkan saya tidak selasa dan kadang2 berasa sakit. apabila tidak memakai payu dara.

    soalan saya,
    adakah masalah payudara saya ini terlampau besar disebabkan lemak2 yang berlebihan? (berat badan sy sederhana saja)

    sekiranya ya,adakah pengambilan produk ini akan membantu saya mengatasi masalah tersebut?

    • admin Februari 26, 2013 at 1:25 am

      Salam,

      Apabila sagging dan tak berisi, payudara akan kelihatan besar kerana sagging ke bawah, tidak semestinya payudara tersebut adalah besar. Perlu dipejalkan dan di naikkan payudara kembali supaya tidak sagging. Kemudian baru boleh lihat samada ia memang besar atau tidak.

      Produk ini sebenarnya permulaan akan bertindak mengisi ruang2 kosong di dalam payudara, serta lama kelamaan akan menganjalkan (lift-up) payudara tersebut agar nampak lebih berisi, bulat dan montok. AMAT PENTING pek (besar) pertama, mengamalkan urutan yang seperti di ajarkan di dalam pek atau rujuk dari video kami di sini.

  38. achom Januari 16, 2013 at 12:14 am

    assalam,
    saya ada menggunakan satu produk menganjalkan payudara. produk itu memahukan saya berpantang dari mengambil pil perancang. adakah produk anda pun menghalang pengambilan pil perancang?

    • admin Januari 16, 2013 at 12:35 am

      Maaf krn lmbt reply. Sy tak berapa sihat dr semlm.

      Kalau boleh sy tau, adakah produk yg pn gunakan ini produk sapuan atau dr jenis kapsul makanan?

      Kalau jenis produk sapuan msh x mengapa tp kalo kapsul ada benarnya juga. Ambil cth jika kapsul itu berasaskan herba p. Mirifica, secara asasnya ianya akan menambah hormon wanita walhal pil perancang bersifat berlawanan.

      Ini akan mungkin menyebabkan pil perancang yg pn gunakan kesannya tidak berapa efektif.

  39. Nisa Januari 11, 2013 at 1:29 am

    Assalamualaikum. Saya berumur 19 tahun and saya mempunyai payudara yang kecil. Size bra yang saya pakai 32 A itu pun still tak fit lagi. Saya berminat sangat nak membesarkan payudara saya. Boleh ke kalau saya nak gunakan produk akak ? Tolong suggestkan produk akak yang sesuai untuk saya. Saya harap akak boleh bantu saya.

    • admin Januari 11, 2013 at 8:28 pm

      Boleh sangat untuk adik pakai produk ni. Sangat sesuai untuk guna set lengkap. Saya cadangkan amalkan penggunaan produk ini secara konsisten dan teratur. Sebelah pagi dan malam/petang selepas mandi. Cuba amalkan massage yang kami syorkan seperti yang terdapat di pamplet produk ini. Untuk pemakanan pula, cuba tukar menu diet anda dengan membanyakkan pengambilan ikan dan ayam, kurangkan karbohidrat dan lebihkan buah-buahan serta sayuran dan ulam. Elakkan dari minum produk berkafein.

  40. Za Disember 2, 2012 at 10:54 am

    saya berumur 38 tahun dan mempunyai cahayamata 3 orang. Berat badan saya 59kg. Ketika bujang saiz breast saya 32cupA. Kini 34cupA. breast saya kecil disebelah kanan. macam saiz 32cup A.
    Saya memang ada perasaan rendah diri kerana tidak seksi berbanding mereka yang sebaya saya.Saya telah makan Thanyaporn tetapi agak lambat dan rasa kecewa….adakah PBM ini selamat dan berkesan.

    • admin Disember 2, 2012 at 4:30 pm

      InsyaAllah boleh dgn produk Bust Miracle ini. yg kecil sebelah perlu dilebihkan urutannya.

      thanyaporn kena makan lebih kapsul dlm sehari kerana mg pueraria mirifica per kapsulnya agak rendah berbanding kapsul yg kami syorkan.

      Produk ini selamat dan berkesan serta telah didaftarkan dgn KKM – NOT120603302K

  41. ROSMA Disember 2, 2012 at 10:48 am

    Boleh saya tahu product ini berasal dari negara mana.

  42. suraya November 30, 2012 at 5:05 pm

    Salam
    Saya belum berkahwin berusia 36thn. Saiz bra 38C. Saya agak breast saya sudah jatuh memandangkan nipple tidak lagi berada di tengah tapi ke bawah ?
    Perlukah saya mencuba product ini.
    Nasihat puan amat dihargai.
    Terima kasih.

    • admin Disember 2, 2012 at 10:34 am

      Wasalam. Satu lagi yg perlu puan tgk samada ia sagging ke tepi atau tidak. Caranya ialah dgn membaringkan badan dan ketika baring jika ia kelihatan jatuh ke tepi maknanya payudaya juga ada sagging. Ikut urutan yg spt di cadangkan di “Cara Penggunaan”.

      Anggota tubuh badan juga perlu replenish disebabkan faktor aging. Maka amatlah sesuai dan elok jika puan menggunakan produk sapuan bust miracle jualan kami agar payudara anjal, tegang dan naik kembali.

  43. ain November 27, 2012 at 6:13 am

    saya ingin tahu adakah produt ini mendatangkan kesan buruk jika selalu mengamalkannya..

  44. Eila ell November 27, 2012 at 2:43 am

    Salam admin..sy dalam proses mnurunkan berat badan ketika ni..jadi sy mgambil jamu mak dara gold..ada kesan sampingan x jika sy mgunakan set produk anda..tq..

    • admin November 27, 2012 at 8:10 am

      Wasalam. Apa kata puan cuba berhenti dulu mengambil jamu dan gunakan produk bust miracle jualan kami dalam masa sebulan. Selalunya kami tak sarankan produk2 diet/jamu/detox (produk slimming sapuan tak mengapa) ketika mencuba produk berkenaan payudara. Tiada kesan sampingan. Cumanya proses menganjalkan atau membesarkan payudara tidak akan berapa berkesan ketika dalam masa yg sama pn. mengambil produk2 spt yg di jelaskan tadi.

  45. eda November 26, 2012 at 1:32 pm

    slm…..saya nak tanya mengenai produk ini…adakah ia akan medatangkan sebarang kesan sampingan (adakah ia boleh medatangkan kanser….

    • admin November 27, 2012 at 8:03 am

      Wasalam,
      Ianya selamat digunakan. Rakyat thailand kerap menggunakan pueraria mirifica bahan utama produk kami dan mereka mempunyai peratusan kanser payudara antara terendah di dunia. Pueraria mirifica ini sebenarnya mencegah kanser.. produk kami didaftarkan dengan KKM dan selamat.

  46. ilia November 26, 2012 at 8:18 am

    salam..saya sedikit keliru..adakah produk ni boleh diambil sekali dengan jamu?

    • admin November 26, 2012 at 9:14 am

      Wasalam. Selalunya jamu yang bertujuan utk merapatkan spt mas cotek, kacip fatimah, akar serapat dsb. kami tak sarankan digunakan bersama.

      Jamu juga terkadang bersifat panas. Secara lazimnya jamu yg sebegini akan bertindak mengecutkan juga. Kene tanya diri apa tujuan jamu tersebut. Kalau utk setakat kesihatan bule tukarkan dgn pemakanan diet yg seimbang dan pengambilan vitamin. Setiap unsur herba ada sifat keterbalikkannya. Cuma kita kene tau apa objective serta pasangan herba tersebut. Yg mengecutkan sudah tentu akan berlawan dgn sifat yg membesar serta menganjalkan.

      Satu cara yang boleh pn. cuba ialah stop dulu pemakanan jamu2 tersebut dan concentrate dgn bust miracle selama 1 bln. Kalau ia berjaya, cuba cari alternatif utk jamu tersebut. Jika utk merapatkan, formula produk sapuan Pmirifica Feminine Serum sudah cukup baik http://living-vitality.biz/wanita/pmirifica-feminine-serum/. Jika utk kesihatan, boleh ganti dengan vitamin dari farmasi.

  47. echa November 25, 2012 at 3:09 pm

    assalamualaikum…
    saya baru sahaja berkahwin..ingin bertanya..produk ni hanya utk membesarkan saiz payudara sahaja ke??? mengikut kata suami saya..saiz payudara saya tidak menjadi masalah..tetapi yang menjadi masalah nya..ianya tidak tegang…seperti wanita yang sudah berumur…

    • admin November 26, 2012 at 4:22 am

      Waalaikum salam.

      Utk makluman pn., produk Bust Miracl ini bukan semata2 hanya utk membesarkan sahaja, ia juga boleh digunakan utk menganjalkan (lift-up) serta menegangkan payudara. Ada beberapa cara/tips kalau hanya untuk menegangkan antaranya gunakan both item, Bust Fluid dan Bust Intensive oil 2X sehari tapi bila dah tegang dan anjal kurangkan kekerapannya. Hanya maintain 2X seminggu. Atau boleh juga fokuskan penggunaan Bust Intensive Oil 2X sehari sampai nampak keanjalan and ketengangan tersebut disamping hanya gunakan Bust Fluid 1X sehari sahaja. Bila dah dapat kesan anjal and tegang, boleh kurangkan kekerapan penggunaannya sbg weekly maintenance shj.

  48. jun November 25, 2012 at 2:43 pm

    salam sy jun sy amalkan femmevitta catalyst…dn sy ade terbiaca kapsul atau serbuk yg mengndung mas cotek,daun sireh dn lain2 klu kt amlkn akn menyebbkn payudara mkin mengecil….btol ker…boley effect jgk ke…sy pun br nk try produk ni

    • admin November 25, 2012 at 3:13 pm

      Ya puan. Ini berdasarkan pengalaman kami sendiri. Ianya juga berdasarkan sifat khasiat herba yg puan bagitau tadi yg mana herba tersebut mmg baik utk wanita akan tetapi adalah disarankan mengelakkan pemakanan herba tersebut semasa kita hendak menganjalkan payudara.

      • jun November 26, 2012 at 3:06 am

        dan smpai bila sy harus stop penggunaan femmevitta tu….tq

        • admin November 26, 2012 at 4:46 am

          Maaf kami tak pasti ttg produk yg puan maksudkan itu kerana kami tak jual produk yg dimaksudkan puan tersebut “femmevitta”. Spt yg kami sarankan, elakkan produk pemakanan yg berasaskan herba mas cotek, kacip fatimah dsb, semasa mencuba produk rawatan payudara.

  49. norazila bt yusop November 23, 2012 at 7:23 pm

    Salam.sy masih menyusukn baby 1y, &masalh sy..saiz payudara saya sgt ketara berbeza mybe sbb baby hanya menyusu sebelah..melalui komen yg tlh dijwb..sy rasa sy perlu mengambil kapsul peu…tu..tp boleh ke sy ambil sbb sy ada makan jamu..n masih susukn anak..
    Maaf sbb sy ingin bertanya..adkah produk ini xpernah gagal..means memang ia comfrm bolrh besar n tegangkn pdlm masa 2 minggu?. Sy xkisah walau sebuln..asalkn dpt membesarknnya…

    • admin November 24, 2012 at 6:37 pm

      Wasalam. Kami sebenarnya tak menyarankan mengambil kapsul ketika masih lagi menyusukan anak. Ini kerana susu ibu may have adverse effect pada anak apabila si ibu mengambil herba yang berlebihan. Ketika anak masih menyusu, sistem penghadaman mereka amat sensitif. Sebaiknya tunggu sampai putus susu dulu utk amik kapsul atau guna dulu produk sapuan Bust miracle kami. Ianya sudah cukup memadai.

      Bagi kami produk ini so far belum pernah gagal cumanya ia mungkin mengambil masa bergantung pada tahap masalah payudara seseorang. Sebab itu kami keluarkan formula extract yang lebih tinggi agar lebih cepat memberi kesan dari formula yang dulu. Beberapa feedback customer yg menggunakan formula terbaru kami mengatakan dalam 3 hari dah mula nampak perubahan berbanding formula dulu setelah lepas 2 minggu penggunaan.

      Satu lagi yang pemakaian kene betul serta constant untuk pek pertama. Kebanyakkan mereka yang gagal mengikut kajian kami juga apabila mereka tidak tetap (constant) melakukannya dengan pek pertama.

      Kami juga ingin memaklumkan, semasa menggunakan mana2 produk rawatan payudara sekali pun, elakkan dari memakan produk slimming/detox (produk sapuan slimming tak mengapa). Di samping itu, produk pemakanan herba yg berasaskan herba kacip fatimah, mas cotek, daun sirih, akar serapat, manjakani dan sebagainya juga boleh contribute pada masalah payudara yg semakin mengecut. Memang herba begini baik utk wanita tapi kerana sifat herba tersebut yang utk mengecutkan ianya berlawanan dgn konsep rawatan payudara secara total.

      Bagi kami, masa bukanlah faktor penentu utama yang pasti di sini. Ini kerana bust miracle memang boleh membantu untuk membesarkan asalkan rajin membuat urutan spt yg di ajarkan. Tentang jangka masa, ianya byk bergantung pada pengambilan makanan seseorang serta tahap kritikal masalah payudara individu.

      Utk makluman semua pelanggan, set PEK BESAR pmirifica bust miracle kami juga di datangkan dengan warranty card dari pengeluar kami. Sekiranya selepas 3 bulan penggunaan tiada apa2 perubahan, pelanggan boleh mendapatkan rawatan payudara percuma worth RM300 di SPA milik kilang di Senawang, Negeri Sembilan.

  50. sue November 23, 2012 at 8:19 am

    salam sis,

    sy berumur 22 tahun dan akan berkahwin, sy mengalami masalah payudara yang kecil. saiz bra 32B. adakah produk ni sesuai untuk saya ? boleh suggest tak which one yg sesuai ? terima kasih

    • admin November 24, 2012 at 6:14 pm

      Wasalam. Produk sapuan Bust miracle sudah memadai. Cuma kene rajin buat sapuan dengan bust fluid 2 kali sehari dan buat urutan spt di tunjukkan di pek bust miracle atau dari website ini. Satu lagi tips, cuba amalkan minuman air soya. Ianya baik utk penambahan estrogen dlm body. Adik juga bleh cuba dengan mengambil kapsul peuraria mirifica. Cuma kene pastikan kandungan herba tersebut tidak kurang dari 350g per kapsul.

  51. Pn.Nur November 22, 2012 at 6:35 pm

    As Salam….Puan…

    Sy ingin brtanya sy berusia 41 tahun dan breast xla bsr sgt but kendur and xanjal lg.
    So produk yg mane ssuai digunakan yer. Size sy nak maintain cuma perlu anjal n tegang.
    Size breast sy kecil krn ssuai dgn tubuh sy.

    Apa nasihat puan.

    Thanks

    • admin November 24, 2012 at 6:06 pm

      Wasalam pn. Utk keadaan bust yg hanya mahu maintain anjal dan tegang, set pmirifica bust miracle amat cukup memadai. Bila dah anjal dan tegang, puan bule kurangkan kekerapan penggunaannya i.e. 2 / 3 kali seminggu je. Cuma set pertama ni, saya sarankan pn. pakai 2 kali sehari dulu sampai dpt anjal dan tegang. Satu lagi pn juga boleh cuba, pek yg pertama ni, gunakan bust fluid 1 kali sehari sehaja dan gunakan bust intensive oil 2 kali sehari.

  52. emelda hidayah November 22, 2012 at 6:44 am

    ????

  53. insyirah November 20, 2012 at 3:32 pm

    slm, sy mempunyai masalah payudara kecil dan payudara x sama saiz… dijmin tiada kesan sampingan kn? sy bminat nk cbe gne product ni… boleh pm sy x? n boleh terangkn cara penggunaannya? tq..

    • admin November 21, 2012 at 9:40 am

      Wasalam. Tiada kesan sampingan. Produk ini adlh produk sapuan dan telah mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Sila rujuk no. pendaftaran KKM – NOT120603302K spt tertera di dalam website ini. Saya juga dh email puan ttg persoalan yg di ajukan oleh puan. Pn. bule rujuk dgn pn. mai (017 3666227) utk keterangan lebih lanjut ttg cara penggunaannya. Pn. juga disarankan merujuk kepada video atau di page “Cara Penggunaan”. T. ksh.

  54. iena November 20, 2012 at 10:52 am

    sye ada anak 2.. sblum nie sye pakai bra cup 34B tp lama kelamaan payudara sye semakin mengecil mejadi kpd cup 32A… sye berumur 32thn.. adakah kerana faktor usia… sye ingin membesarkan semula payudara sye… adakah produk ini dpt membantu..

    • admin November 20, 2012 at 12:23 pm

      Ya puan. Seperti yg telah kami terangkan sebelum ini, faktor aging adlh antara salah satu sebab kpd breast yg kendur dan tidak berisi.

      Produk ini buat permulaan akan menganjalkan payudara. Seterusnya ia akan membesarkan. Payudara akan kelihatan, besar, bulat dan gebu.

  55. Sarah Kim November 18, 2012 at 4:31 am

    Saya umur 16 tahun .. Saya nak kecilkan payudara !!

    • admin November 18, 2012 at 8:16 am

      Maaf ya dik. Kami tak buat rawatan untuk kecilkan payudara seperti di se-setengah spa. Produk kami adalah untuk menegangkan serta menganjalkan (lift-up) payudara.

  56. nurul November 16, 2012 at 6:06 am

    assalamualaikum w.b.t kak..sy brusia 21 thn….blum bkahwin…saya pakai bra saiz 34B sekarang…dlu 36B…tapi x tahu knape dia jd bkurangan plak saiznya…adakah sebab dada sy dah kendur?? sy nk besarkn….tapi tkot bila da besar nnti….melendut plak….mcm mana ye….set mana yang patut saya pkai…?.tq.. :)

    • admin November 17, 2012 at 1:13 pm

      Waalaikum salam w.b.t

      Ada 3 faktor berkemungkinan yang menjurus kepada breast jadi kecil and kendur: 1) Pemakanan yang tidak teratur serta tidur yang tidak cukup 2) Mengambil pemakanan produk diet/slimming atau detox. 3) Faktor kesan usia (aging), serta kesan kekurangan hormon/estrogen di dalam tubuh seorang wanita.

      Akak cadangkan adik pakai produk pmirifica bust miracle dahulu. Rajin2 lah ikut cara urutan yang diajarkan di pek atau video di website ini selama 2x sehari (Pagi dan petang/malam) sampai habis pek pertama tanpa henti. Insyallah, ramai yang telah berjaya. Ini kerana adik dah pernah dapat size yang besar dan bukan jenis breast yang flat. Justeru agak mudah utk dapatkan kembali size tersebut serta mengembalikan keanjalannnya (lift-up).

      Dinasihatkan selepas berjaya mendapat size itu kembali, cuba maintain 3 atau 4 X seminggu dengan bust intensive oil dgn urutan yg di ajarkan. Bust Fluid boleh kurangkan penggunaannya kepada 1 atau 2 kali seminggu je.

      Untuk info lebih direct, adik boleh call akak 017 3666 227.

  57. fogi November 16, 2012 at 2:36 am

    sya brumur 31 thn dan akn brkhwin pd 2014…sya mmpunyai payudara yg agak bsar 36B ttapi brsaiz bdn yg agak kcil…soalan sya ada kaa product ini ssuai dgn sya krana sya cuma MAHUKAN PAYUDARA yg TEGANG ttapi TIDAK MAHU mmBESARKAN SAIZ PAYUDARA…dan ada kaa product ini HALAL??? T.KASIH

    • admin November 17, 2012 at 1:18 pm

      Ya. Sila gunakan Pmirifica Bust Intensive Oil 2X sehari kalau hanya untuk menegangkan payudara. Kalau payudara kurang berisi, sila gunakan sekali Pmirifica Bust Fluid. Cuma tak perlu pakai 2 kali sehari. Cukup hanya 1 kali sehari sahaja utk mengelakkan breast cepat jadi lembik.

      Produk kami tiada unsur haiwan cuma kami belum daftar utk JAKIM halal.

  58. Nisa Oktober 21, 2012 at 11:16 pm

    Assalamualaikum. Saya berumur 19 tahun and saya mempunyai payudara yang kecil. Size bra yang saya pakai 32 A itu pun still tak fit lagi. Saya berminat sangat nak membesarkan payudara saya. Boleh ke kalau saya nak gunakan produk akak ? Tolong suggestkan produk akak yang sesuai untuk saya. Saya harap akak boleh bantu saya. :)

    • admin Oktober 21, 2012 at 11:22 pm

      Waalaikum salam. Boleh sangat untuk adik pakai produk ni. Sangat sesuai untuk guna set lengkap. Saya cadangkan amalkan penggunaan produk ini secara konsisten dan teratur. Sebelah pagi dan malam/petang selepas mandi. Cuba amalkan massage yang kami syorkan seperti yang terdapat di pamplet produk ini. Untuk pemakanan pula, cuba tukar menu diet anda dengan membanyakkan pengambilan ikan dan ayam, kurangkan karbohidrat dan lebihkan buah-buahan serta sayuran dan ulam. Elakkan dari minum produk berkafein.

  59. nana Oktober 21, 2012 at 10:48 pm

    salam, saya bru berusia 22 thun dan brtubuh kurus kecil…saya menghadapi masalah inverted nipple pada kedua2 belah breast sya?? adakah produk ni dpt membantu menimbulkan nipple yg tenggelam?? saya sentiasa runsing dan kuray yakin…..

    • admin Oktober 21, 2012 at 11:22 pm

      Wasalam. Produk ini sangat membantu untuk menaikkan size payudara yang kecil kepada size yang lebih berisi. Walaubagaimanapun, anda boleh mencuba menarik keluar puting payudara anda setiap kali mandi. Amalkan kaedah ini selalu.

Soalan / Komen

Kami akan menjawab sebarang persoalan secepat mungkin