Lasting Superba Serum

Lasting Superba Serum

Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…

 

(OUT OF STOCK)

 

PERHATIAN: Serum tidak sesuai bagi mereka yang alat sulitnya mudah jadi lembik sebelum atau selepas pancut. Perlu dipulihkan terlebih dahulu menggunakan Lastinglust Intensive Oil. Setelah mampu pancut (kemudiannya baru lembik), baru boleh pakai serum untuk mencegah pancut awal pula. Harap maklum.
 
Untuk mereka yang mengidap kencing manis atau darah tinggi, anda dinasihatkan mengawal bacaan “reading” penyakit kritikal anda untuk mana-mana produk kesihatan lelaki agar dapat berkesan. Mereka dalam kategori ini juga disarankan mengambil bersama Kapsul Catuaba Plus kami.
 

PROMOSI TERBARU. LIMITED TIME OFFER!:

  • LASTING SUPERBA SERUM = RM60 RM50 sahaja seunit. (KEHABISAN STOCK)!!!
  • LASTINGLUST INTENSIVE OIL botol kecil (10ml) = RM80 RM60 sahaja seunit.
  • LASTINGLUST INTENSIVE OIL botol besar (35ml) = RM210 RM130 sahaja seunit.
  • LIVING VITALITY TWIN PACK TERBARU (Lasting Superba Serum + Lastinglust Intensive Oil (35ml)) = RM180 masih lagi RM150 sahaja (sehingga dimaklumkan harga terbaru).

 

Kos penghantaran ke seluruh Malaysia – RM 10.00 sahaja. (Kadar rata tanpa ada kos tambahan tidak kira berapa berat parcel atau amaun barang yang anda beli dalam resit yang sama).

Untuk cara pembelian sila rujuk page “BELI ONLINE” kami – http://living-vitality.biz/beli-online/
 

 

Lasting Lust Serum ubat kuat

 

Pasangan Sentiasa TIDAK PUAS HATI ?

Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.

Ejakulasi pra-matang menjadi salah satu daripada masalah hubungan bersama isteri yang paling biasa di kalangan suami di seluruh dunia dan ia mungkin disebabkan oleh beberapa faktor biologi dan psikologi.

Kebimbangan adalah musuh nombor satu. Jika anda pernah mengalami ejakulasi pramatang sebelum ini, anda boleh mengalami pengalaman buruk itu lagi. Kebimbangan ini menjadikannya lebih kerap dan jelas apabila kita meniti usia.

Anda tidak perlu risau kerana bukan anda seorang sahaja yang mengalami masalah tersebut. Sila lihat keratan akhbar diatas, terlalu ramai suami yang tidak berdaya melayan isteri, mereka sangka mereka telah buat yang terbaik ketika bersama, sedangkan isteri diam memendam rasa…..BAHAYA!

Lasting Lust Serum melambatkan ejakulasi

Tetapi kini, Lasting Superba Serum dapat menyelesaikan permasalahan tersebut.

(Peringatan : Lasting Superba Serum tidak sesuai untuk mereka yang alat sulitnya tidak sihat disebabkan ada masalah mendapan darah di alat sulit (aliran darah yang kurang lancar di alat sulit) i.e. rasa geli yang melampau di hujung kepala alat sulit. Perlu dilancarkan perjalanan darah tersebut dengan LastingLust Intensive Oil bagi merancakkan kembali darah yang mengalir dengan lebih baik di situ).

Lasting Superba Serum adalah produk yang dihasilkan dari “Scientific Herbal Formulation” dengan menggunakan herba-herba tempatan dan luar negara untuk memberikan penyelesaian terbaik.

 

Lasting Superba Serum ini antara lain, mampu:

  • Melambatkan ejakulasi serta tahan lama ketika bersama>
  • Membersih dan mengelakkan jangkitan bakteria, kulat dan berbagai penyakit.
  • Memberi kembangan pada alat sulit serta membantu ereksi.


Kini anda boleh tinggalkan semua ini:

  • TIDAK perlu lagi makan pil kuat / ubat kuat dan sebagainya
  • TIDAK perlu terlalu kerap mengurut
  • TIDAK perlu terlalu kerap buat senaman batin
  • TIDAK perlu lagi jumpa bomoh batin

 

Semua fakta di atas, telah terkumpul di dalam produk Lasting Superba Serum..!!

 
 

Apakah yang menjadikan Lasting Superba Serum ini sangat hebat?

Lasting Superba Serum telah diadun secara teliti dari sumber herba-herba yang terpilih seperti:

Lasting Superba Serum herba ubat kuat

 

Bagaimana menggunakan Lasting Superba Serum?

Amat mudah, secara ringkasnya, anda hanya perlu sapukan Lasting Superba Serum pada keseluruhan anggota sulit (batang alat sulit) anda, sekurang-kurangnya 2 jam sebelum bersetubuh. Itu sahaja sudah memadai untuk Lasting Superba Serum menjalankan semua fungsi seperti yang disebutkan di atas.

 

Sila klik bahagian “Cara Penggunaan” untuk lebih memahami cara penggunaannya.

 

Tidak rasa sakit, tiada rasa kebas serta tiada kesan sampingan malah anda mampu menikmati dengan rasa semulajadi dan tahan lama!! Anda akan dapati alat sulit anda masih lagi tegang dan keras lama ketika bersama isteri. Ini adalah normal apabila LASTINGLUST INTENSIVE OIL diamalkan lebih kerap disamping dengan penggunaan LASTING SUPERBA SERUM sebagai rahsia anda untuk bertahan lama. Demi tanggungjawab anda sebagai suami, mahkota kelelakian anda, mesti anda pertahankan!!!

NOTA

Asas herba yang kami gunakan adalah daripada herba butea superba. Herba yang sangat mahal ini adalah terkenal dari Thailand. Butea Superba adalah herba yang tumbuh di Thailand bermula daripada bahagian tengah, timur barat sampailah ke bahagian utara Thailand. Tumbuhan spesis ini boleh dijumpai seperti habitat Pueraria Mirifica dan di kawasan pergunungan. Scientific formula yang kami gunakan juga tidak menggunakan gambir Untuk Melambatkan Pancutan.

Lasting Superba Serum tidak sesuai untuk mereka yang alat sulitnya ada masalah mendapan darah di alat sulit (aliran darah yang kurang lancar di alat sulit). Perlu dilancarkan perjalanan darah tersebut dengan menggunakan LastingLust Intensive Oil.

 

Kepada pelanggan (yang mempunyai masalah) yang pernah memakai pam pembesaran atau pernah menggunakan produk lelaki lain, sila beritahu kami sebelum membeli produk Lasting Superba Serum kerana cara penggunaan/rawatan menggunakan produk ini akan berbeza mengikut produk yang pernah tuan pakai sebelum ini.

Penyimpanan: Simpan produk ini pada suhu bilik, antara 68-77 ° F (20-25 ° C). Simpan jauh daripada haba, kelembapan, dan cahaya matahari yang langsung.

Segera dapatkan seunit Lasting Superba Serum bagi menikmati kehidupan suami isteri yang lebih bahagia! Sila hubungi admin (En. Shamsul) – 016 2630 981 untuk mengetahui lebih lanjut.

Harga asal jualan Lasting Superba Serum/unit:
RM 80 (Semenanjung), RM 90 (Sabah & Sarawak), RM 130 (Luar Negara) seunit

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 

LIMITED TIME OFFER!

 

LASTING SUPERBA SERUM

RM60 RM50 (SEMENANJUNG), RM70 RM50 (SABAH & SARAWAK) SEUNIT

HARGA PROMOSI (LUAR NEGARA): RM100 RM60 SEUNIT

 

Untuk Membeli Secara Tunai (Online), Sila Klik Di Sini—>>> BELI SEKARANG

 

Kos penghantaran ke seluruh Malaysia – RM 10.00 sahaja. (Kadar rata tanpa ada kos tambahan tidak kira berapa berat parcel atau amaun barang yang anda beli dalam resit yang sama).

Untuk cara pembelian sila rujuk page “BELI ONLINE” kami – http://living-vitality.biz/beli-online/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

OPS! NANTI DULU! UNTUK LEBIH JIMAT LAGI!

 

MEMPERSEMBAHKAN! HARGA PROMOSI ATAS PROMOSI!.

 

Promosi Berganda Terbaru:

  • TWIN PACK (Lasting Superba Serum + LastingLust Intensive Oil (35ml)).

APA BEZA LASTING SUPERBA SERUM DENGAN YANG LAIN YA???

SILA KLIK LASTINGLUST INTENSIVE OIL ATAU KAPSUL BUTEA SUPERBA ATAU KAPSUL CATUABA PLUS

Ubat Besar dan Kuat

PROMOSI TWIN PACK TERBARU

(Serum + Intensive Oil (35ml) ):

RM 150 (SEMENANJUNG), RM 150 (SABAH & SARAWAK)

RM 170 (LUAR NEGARA)

Untuk Membeli Secara Tunai (Online), Sila Klik Di Sini—>>> BELI SEKARANG

 

Kos penghantaran ke seluruh Malaysia – RM 10.00 sahaja. (Kadar rata tanpa ada kos tambahan tidak kira berapa berat parcel atau amaun barang yang anda beli dalam resit yang sama).

Untuk cara pembelian sila rujuk page “BELI ONLINE” kami – http://living-vitality.biz/beli-online/

***Pembelian Twin Pack boleh dibuat menerusi kad kredit/paypal (Harga adalah termasuk bayaran pos untuk dalam serta luar negara). Sila klik butang di bawah:
 


Twinpack (Serum + Intensive Oil)
Sila isi no. HP anda di sini:




PERHATIAN: SILA MASUKKAN NO. HANDPHONE ANDA DI RUANG YANG DISEDIAKAN DI ATAS SEBELUM ANDA KLIK BUTANG “BUY NOW”.

SEJURUS SELEPAS PEMBAYARAN SILA MAKLUMKAN KEPADA EN. SHAM (016-2630 981) MELALUI SMS / WHATSAPP TENTANG PEMBAYARAN YANG TELAH DILAKUKAN.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TERIMA KASIH KERANA MEMBELI DARIPADA LIVING VITALITY TRADING.

Ubat Besar dan Kuat

Penafian: Keberkesanan bergantung pada faktor umur serta masalah kritikal yang dihadapi. Ini adalah penyediaan herba sebagai alternatif yang tidak menggunakan bahan “drug/chemical booster”, bahan pengawet yang berasaskan kimia i.e. paraben atau sebagainya.

Tags:

PERBINCANGAN

  1. aeman Julai 24, 2014 at 5:58 am

    salam tuan sy ingin bertanya pada tuan , bagaimana hendak menhilangkan rasa geli yg teramat pada kepala z k r baru mendayung tak sampai seminit sudah pancut,apa masalah yg sy sedang hadapi nie, bagaimana cara penyelesaian nye

    • admin September 17, 2014 at 12:06 am

      Salam. Maaf atas kelewatan jawapan.

      Untuk permasalahan tuan, berikut keratan penerangan saya di ruangan komen-komen (diskusi) yang terdahulu:

      “Sekadar berkongsi pengalaman dan pengamatan kami, sebenarnya dalam hal pancut awal ini, dalam kebanyakkan kes, kaum lelaki mudah pancut awal adalah kerana darah yang tidak lancar. Ia selalunya datang dengan pakej (terlampau geli dan ngilu terutama di kepala alat sulit akibat darah yang tidak sampai penuh hingga ke hujung kepala alat sulit). Dalam hal ini darah tersebut sebenarnya banyak bertakung dan tersekat di pangkal alat sulit sahaja tidak kepada keseluruhan alat sulit.”

      Dalam situasi begini, tuan ada menghadapi masalah seperti yang saya sebutkan di atas. Pelbagai jenis ubat tahan lama mahu pun serum kami sebenarnya tidak dapat menyelesaikan masalah tersebut 100% kerana produk-produk yang bertujuan untuk tahan lama ini hanya fokus pada keadaan yang telah terjadi walhal puncanya tidak diselesaikan.

      Untuk itu, saya mencadangkan terlebih dahulu menyelesaikan punca permasalahan tersebut dahulu dengan penggunaan Intensive Oil kami bagi melancarkan kembali perjalanan darah di situ. Bila dah semakin baik keadaannya baru lah mencuba serum untuk kepuasan mampu bertahan lama.

  2. Salihin Mac 12, 2014 at 1:08 am

    Salam,
    Mnta pencerahan berkenaan perbezaan minyak jualan tn dr minyak2 lain yang ada dlm market skrg spt minyak lintah, minyak belacak sbg.

    Sy pernah dgr cerita minyak2 jenis lain yg dibuat dr jnis haiwan atau ikan ini tidak sah dibawa dalam sembahyang. Apa pendpt tn?

    Sy juga ada terserempak di dlm internet pelbagai prodk skang yg menggunakan herba yg sama spt tn i.e butea superba. Apa bezanya pula? Tk-salihin

    • admin Mac 14, 2014 at 1:25 pm

      Wasalam.
      Mmmm…rumit saya hendak jawab soalan begini, ini kerana, saya bukan ahlinya untuk menjawab soalan berkaitan hukum hakam ini. Jika tuan rasa sangsi, haruslah tuan bertanya dengan ulama atau ustaz dengan dalil dan nasnya yang cukup. Saya rasa ramai yang syak wasangka kerana persoalannya timbul disebabkan sumber pemprosesan minyak tersebut itu sendiri, yang mana, sumber minyaknya adalah daripada bangkai ikan atau lintah (cacing) tersebut setelah dikeringkan. Yang telah kita sedia maklum daripada fatwa ulama, bangkai ikan bukanlah sejenis najis.

      Walaubagaimana pun, untuk bangkai daripada spesis cacing, tuan harus tanya dengan pihak yang berwajib. Adakah ianya dikira sebagai najis atau tidak. Fatwa pada 31hb Mac 2007 telah mengatakan, penggunaan cacing dalam perubatan dan kosmetik adalah diharuskan. Namun begitu eloklah selidik juga, adakah “ain” dari bangkai cacing itu boleh dibawa di dalam solat. Keharusan hukumnya memang sudah tetap namun begitu jika *ain* bangkai tersebut masih melekat/melekit ketika hendak solat…bagaimana???…apakah *ain* tersebut boleh dibawa di dalam sembahyang juga…saya rasa tuan harus tanya dahulu dengan mereka yang arif dalam bidang agama ini.

      Tentang herba butea superba pula (sejenis tumbuhan), ianya telah lama digunakan dan banyak terdapat dari negara asal mereka (Thailand). Namun begitu terdapat juga *report, ianya juga sekarang ada ditanam di Burma serta China.

      *Active ingredient herba Butea Superba yang kami gunakan ini adalah dari negara asal Thailand sendiri. Jika ikut fahaman saya daripada kilang, ada beberapa grade kualitinya. Untuk produk sapuan kami yang berasaskan herba butea superba ini, ianya telah dioptimumkan secukupnya agar dapat memberi manfaat pada tubuh manusia dengan selamat. Terlampau lebih *dosage pun tidak disarankan, terkurang *dosage pun tidak akan memberi kelebihan. Dengan sebab itu tuan akan dapati harga kami agak berbeza daripada produk lain yang lebih murah yang mana pada pengamatan saya dosage herba Butea Superba nya tidak dioptimumkan secukupnya. Sudah tentu, jika dioptimumkan, kosnya akan jadi lebih tinggi sedikit.

  3. Hamba allah Mac 9, 2014 at 11:59 pm

    Saya berminat dgn pam pembesar zkr dan juga product LL IO. Penerangan dlm web tuan ada menyatakan jika pengguna pam ini atau ubatan lain maka cara guna IO akan berbeza. Maaf jika pemahaman saya salah. Harap tn dapat jelaskan. Tkasih.

    • admin Mac 12, 2014 at 12:37 am

      Maksud saya cara rawatannya berbeza jika pernah pakai pam z*k*r atau produk lelaki lain kerana kami berpendapat produk2 tersebut (ubat kuat berlandaskan “chemical”) sebenarnya boleh mengakibatkan kerosakan z*k*r di kemudian hari. Harus berhenti menggunakannya. Serta rawat dengan intensive oil kami. It *applies* jika tuan hendak pakai lasting superba serum kami. Daripada pengalaman kami, serum kami tidak berapa jalan (tidak berkesan), jika mereka menggunakan produk2 tersebut.

      Berkenaan pam z*k*r, sebenarnya kami tidak menggalakkan. Ada saya cerita di bahagian blog website kami di sini kerana ianya berlawanan sifat semulajadi yang sepatutnya untuk membesarkan z*k*r. Tapi jika hendak pakai juga dengan dengan intensive oil susah, kerana *io penggunaan paling optimumnya ketika kita tengah teransang. Pam zakar tidak mungkin dapat digunakan ketika dalam situasi tersebut.

      Sebenarnya formula kami bertindak dari dalam darah selepas ianya menyerap ke dalam buluh darah (Corpes) ketika urutan. Herba Butea Superba sebenarnya kajian saintifiknya didapati mampu untuk melancarkan darah. Jika ada yang tersumbat, ia akan menyahkan yang tersumbat di situ, Keduanya rahsia formula kami (essential oil) dapat menarik oksigen ke dalam buluh darah. *Naturally, apabila oksigen dapat masuk dengan cepat, ianya akan bertindak seperti pam z*k*r. Tiap kali *erect, ia akan pam z*k*r secara dari dalam. Bukan dari luar seperti pam z*k*r.

      Ini berbeza daripada formula yang menggunakan pati minyak yang menggunakan bahan lain i.e. daripada spesis haiwan/ikan atau sebagainya. Dulu ada pakar sakit tuan (Dr. Ismail Thambi) bercerita di dalam surat khabar Utusan berkenaan khasiat produk2 tersebut yang mana ianya bertindak disegi menggemukkan tisu di z*k*r sahaja.

      Banding dengan formula kami, permulaan daripada buluh darah. Ianya tidak akan berhenti di situ. Lama kelamaan, ianya akan pam hingga ke tisu, serta otot-otot juga. Buluh darah Corpes di z*k*r mampu *expand ke tahap yang kita sendiri akan terkejut keupayaannya. Biasanya bila sudah *consistent guna io kami, tuan akan dapati diameter z*k*r akan berkembang dengan baik serta keras se-optimumnya serta rasa sendat kerana pengembangan tersebut. Seperti ada rasa isi dalam daging z*k*r anda.

      Oh satu lagi, kenapa saya tidak bercerita sangat pasal panjang z*k*r. Ianya subjektif. Ramai orang salah faham tentang panjang z*k*r. Kita lupa kejadian yang TUHAN ciptakan. Dalam kajian sains, pakar juga ada mengatakan panjang z*k*r ketika seorang lelaki *erect, adalah dalam 5.1 inch – 5.9 inch *on average sahaja. Harus juga ambil kira sebab musabab keadaan *size perut dan tundun kita juga. Juga DNA keturunan kita. Jika anda dapati selepas menggunakan produk lelaki, diameter atau panjang z*k*r anda lebih baik dari dulu itu (yang anda terfikir tak mungkin pernah kecapi sebelum ini), ini kerana kurniaan tuhan pada anda serta anda tidak pernah *optimize kan size z*k*r anda sebelum ini. Maka bersyukurlah.

      *Normally bila perut kita kecil, z*k*r akan kelihatan panjang lagi. Scientifically, bila diameter z*k*r besar, akan nampak panjang lagi. Mana2 produk sebenarnya tidak boleh bagi lebih daripada yang tuhan kurniakan melainkan anda langgar kejadian tersebut i.e. implant atau surgery, inject dengan steroid sebagainya yang mana sudah ada di Malaysia sekarang di sesetengah klinik yang menawarkan khidmat ini. Tapi awas dan berhati2 ya.

      Ada reported cases, z*k*r jadi rosak selepas beberapa ketika penggunaannya. Saya juga ada pengalaman terserempak dengan 1 *customer yang mengaku buat *implant di Thailand masa muda2 dulu, sekarang dah berumur, menyesal pasal silikonnya sudah jadi lembik. Saya rasa silikonnya dah pecah.

      Saya harap penjelasan saya terang untuk tuan.

  4. Bro dr Sabah Januari 9, 2014 at 1:31 am

    En. Sham.. layan betol la membaca websit tn ni… sy amat teruja.. macam mana utk daptkannya?

    • admin Januari 9, 2014 at 1:34 pm

      Tuan boleh membeli secara poslaju dari kami. Berikut di bawah cara pembeliannya:

      Pembayaran boleh dibuat ke salah satu akaun bank berikut:

      1) CIMB bank (mudah jika guna cimbclicks.com.my), no. akaun: 8000 859 120, atas penama LIVING VITALITY TRADING

      ATAU

      2) Maybank (mudah jika guna maybank2u.com.my), no. akaun: 566010 606 840, atas penama LIVING VITALITY TRADING

      **Untuk pembayaran ke akaun BSN GIRO-I kami, sila hubungi En. Sham.

      Sejurus SELEPAS pembayaran:

      Untuk lebih cepat mendapat maklum balas dari kami, SMS / WHATSAPP kepada En. Shamsul (saya sendiri), 016 2630 981.

      1) Nama penuh

      2) No. Handphone

      3) Email (Sila masukkan email yang sah)

      4) Alamat PENUH penghantaran berserta POSKOD

      5) Amaun, tarikh dan WAKTU pembayaran (PENTING)

      6) Ke dalam akaun mana pembayaran telah dibuat i.e. CIMB / Maybank

      7) Nama produk serta jumlah order

      Atau tuan boleh layari page “BELI ONLINE” di sini —->> http://living-vitality.biz/beli-online/

  5. Ingin tau Oktober 23, 2013 at 11:32 am

    Ingin thu, ada jaminan ke berkekalan kalau pakai produk ni?

    Senaman batin masih perlu ke jika kita amalkan produk ini.

    Berapa lama biasanya br kita nampak keberkesanannya.

    • admin Oktober 25, 2013 at 12:20 pm

      Mmmm…sebelum tu saya nak tanya tuan.

      Adakah kita sebagai makhluk kejadian ciptaanNYA ini akan kekal hidup selamanya dalam dunia ini? Adakah kita akan kekal muda selamanya tanpa di mamah usia. Saya rasa tuan dah tahu jawapannya. Tiada produk yang dapat menjamin berkekalan kerana anggota tubuh badan lama kelamaan akan di mamah usia. Justeru itu untuk dapat kebaikannya dari hasil penggunaan produk, perlulah buat “regular maintenance”. Alangkan mesin i.e. kereta sebagainya pun ada skala penyelenggaraaanya. Ini kan pula kita sendiri.

      Tentang senaman batin pula, ya ianya memang amat baik, akan TETAPI ianya juga perlu diamalkan hari-hari juga untuk mendapat hasil yang baik. Rasa-rasanya lah, jika seorang pengamal seni senaman batin itu minggu ni amalkan, minggu depan tak amalkan, rasa-rasanya boleh berhasil ke tidak? Kesan senaman batin dengan pernafasan yang betul pula memang menyeluruh untuk satu badan. Ianya memang TERBAIK jika diamalkan dengan betul serta dengan penjagaan makanan yang seimbang. Walupon begitu, nak mengamalkan seni senaman batin ni pun tengok keadaan dan masanya juga serta ruang. Jika tak sempat nak buat waktu pagi sebelum pergi kerja, anda sanggup ke nak buat di waktu bekerja di tempat bekerja? 2 atau 3 set senaman batin dengan pernafasan yang betul, sudah boleh membuatkan seorang pengamalnya berkeringat 1 badan. Tak ke pelik orang kata nanti. Sekurang-kurangnya dengan produk alternatif boleh juga lah anda buat di ruang sempit atau tempat tersorok…. :-) .
       
      Berapa lama nak nampak kesan…sepertimana dalam disclaimer kami “Keberkesanan bergantung pada faktor umur serta masalah kritikal yang dihadapi serta kerajinan kita menggunakan Lastinglust Intensive Oil.” Nak tahu cepat ke lambat kenalah cuba dan merasai pengalamannya sendiri…

  6. Karun Empeliau Oktober 22, 2013 at 3:59 pm

    Tuan, sejak seminggu dua nie, nafsu sek saya jelas berkurangan. Semasa bersama isteri, senapang saya akan tegang apabila di ‘main’ oleh isteri tetapi apabila setengah jalan ‘bekerja’ ia akan lembik dan tak bermaya. Sebelum ini ia bekerja sangat bertenaga tanpa mengira waktu bekerja. Bantu lah saya tuan, sekiranya produk tuan boleh memulihkan kekuatan senapang saya, saya amat bebesar hati dan akan mempromosikan ianya kepada teman2 saya yang menghadapi masalah yang sama. TK

    • admin Oktober 23, 2013 at 10:57 am

      Tuan,
      Berdasarkan cerita tuan masalah ini masih boleh ditangani.

      Untuk mengelakkan agar alat sulit tidak mudah lembik dan tak bermaya di tengah jalan, perlu mengamalkan produk luaran Intensive Oil serajin yang boleh.

      Untuk meransang nafsu dan menambah tenaga dari dalam kami juga sarankan produk kapsul jualan kami samada kapsul butea superba ataupun catuaba plus. Namun harus fahami, kapsul kami bukan bersifat seperti ubat kuat yang yang akan memaksa ransangan dengan terlalu cepat. Ianya lebih bersifat semulajadi.

      Kebiasaannya kesan baiknya dari pemakanan kapsul akan dirasai selepas menggunakannya 2 – 4 minggu. Tuan akan rasai, ransangan tuan akan bertambah baik daripada sebelumnya ketika bersama tanpa kesan-kesan paksaan pada tubuh badan.

      Yang terakhir, jika alat sulit lemah akibat kencing manis atau darah tinggi, perlu mengawal bacaannya (kadarnya tidak boleh terlampau rendah atau terlampau tinggi bacaannya selalu). Mengikut pengalaman kami, mana-mana produk herba tulen yang berkaitan kesihatan lelaki tidak dapat berfungsi dengan baik jika kawalan terhadap penyakit2 tersebut tidak dapat dilakukan dengan sebaik mungkin.

      Jika ada apa2 pertanyaan lagi sila hubungi saya 016-2630 981 (En. Shamsul).

  7. Eddie September 4, 2013 at 8:38 pm

    Saya ingin bertanya jika kita sapu serum ini, adakah ia mempunyai bau atau rasa?

    • admin September 7, 2013 at 5:08 pm

      Serum tidak berasa pahit seperti produk yang berasaskan gambir atau mengeluarkan bau wangi atau bau yang tidak enak.

      Yang keduanya, ianya perlu disapu dalam tempoh 1 jam atau 2 jam sebelum bersama untuk keberkesanan. Mengikut pengalaman kami, selepas sapu setengah jam, tiada bekas dari sapuan serum itu lagi. Serum ini memang mudah meresap ke dalam alat sulit.

  8. Apai Saloi Ogos 3, 2013 at 2:29 pm

    Selamat tuan,

    Ingin bertanya, IO & serum ini tidak memberi apa2 kesan terhadap kesuburan isteri sekiranya kita mengamalkannya sewaktu bersama. Saya kepingin mendapat anak secepat mungkin sbb itu agak was-was takut ianya menganggu kesuburan di pihak wanita. TK tuan.

    • admin Ogos 5, 2013 at 3:28 pm

      Tuan,
      Saya rasa saya dah pernah jawab soalan ini di perbincangan yang terdahulu.

      Tidak. Ianya tidak memberi kesan pada kesuburan wanita. Maaf ya tuan. Harap tidak samakan kami dengan produk ubat kuat di luar sana yang berasaskan bahan kimia berbahaya. Itu bukan tujuan kami.

      Kenapa saya kata begitu:
      1. Produk Serum dan IO ini ada pendaftaran KKM. Jika ianya ada bahan terlarang yang tidak selamat, tidak mungkin ianya dapat didaftarkan. Penat sahaja kerajaan tubuhkan Kementerian Kesihatan. Jika tak mereka, siapa lagi kita nak percaya.

      2. Ambil contoh paling dekat diri saya sendiri. Saya sudah amalkan produk ini dekat 2 tahun. Baru sahaja minggu lepas, isteri saya melahirkan anak kami yang kedua. Saya rasa ianya sudah cukup bukti anugerah tuhan (herba) yang diciptakan untuk manusia. Melalui pengalaman kami, formula ini kami kongsikan kepada rakyat malaysia. So tak perlu rasa was was.

      • Apai Saloi Ogos 5, 2013 at 3:41 pm

        Terima kasih tuan diatas penjelasan yang begitu memuaskan. Dengan penjelasan tuan itu, saya akan menggunakan produk IO & serum ini dengan yakin dan tanpa was-was. Saya akan mengsyorkan produk ini kepada rakan2 yang kebanyakan mengalami masalah “penyakit tuan” agar mereka juga mencubanya dan agar mereka juga menikmati kebahagiaan rumah tangga seperti sedia kala. Terima kasih banyak2 tuan.

  9. Julian Sandum Ogos 3, 2013 at 2:22 pm

    Salam,

    Ingin kepastian, sekiranya selepas mengamalkan IO & serum secara intensive selama sebulan dua dan keberkesanan nya telah dirasai tapi selepas itu berhenti katakan dalam seminggu dua disebabkan kehabisan stok ( kdg2 kehabisan stok di pihak tuan ). Adakah kita terpaksa melalui proses dari awal lagi dimana alat sulit kita akan kembali mengecut seperti sebelum menggunakan IO dan tahap ejakulasi semasa bersama isteri juga akan kembali ke tahap sebelum menggunakan serum dlm jangka waktu menunggu stok baru tiba. Nasihat tuan amatlah dihargai. TK

    • admin Ogos 5, 2013 at 3:20 pm

      Salam,
      Ikut pada pemakanan serta penjagaan kesihatan kita, serta faktor umur kita (berkaitan testosterone). Ketika waktu tiada IO, jika setakat seminggu dua, ianya tidaklah akan mengecutkan alat sulit kita sehingga lebih kecut daripada saiz asal sulit kita sebelum kita menggunakan IO….cumanya performance mungkin kurang i.e. keras dan besar sewaktu kita mengamalkan IO dengan kerap.

      Seperti yang telah saya maklumkan sebelum ini di ruangan perbincangan yang lain, semua anggota tubuh badan kita juga perlu maintenance. Ini termasuklah alat sulit kita. Namum begitu, saya tidak rasa jika berjarak setakat seminggu dua itu, boleh menyebabkan keaadaan alat sulit akan kembali kepada kepada asal (sebelum mengamalkan IO).

      Walaupun begitu, langkah-langkah penjagaan juga perlu untuk mengelakkan mendapan darah di alat sulit juga i.e. jika boleh elakkan minuman yang ada ais, lakukan senanam sekurang2nya 2 – 3 kali seminggu (lebih dari 3X seminggu lebih baik) jika boleh, makan badam segenggam yang belum di masak setiap pagi sebelum sarapan (amalan petua) etc.

      Faktor mendapan darah di alat sulit sebenarnya adalah sesuatu yang kompleks dan mungkin memakan masa juga tapi proses mendapan darah ini akan lebih cepat jika kita tidak kawal pemakanan serta kesihatan kita seharian.

      Harap nasihat ini membantu.

  10. azizi izman Ogos 1, 2013 at 8:55 am

    boleh kah batang membesar dan panjang tahan lama kalau mengunakan lasting superba serum sahaja..kerana saya tidak sesuai memakan ubat ubatan hanya boleh memakai secara sapu ke batang.berapa lamakah boleh nampak perubahanya jika memakai lasting superba serum …?tk

    • admin Ogos 1, 2013 at 3:50 pm

      Untuk membesar dan panjang kena pakai Intensive Oil (IO). Iannya produk sapuan juga.

      Untuk tahan lama, kena pakai Serum. Serum khusus untuk tahan lama bukan untuk melancarkan darah serta membesarkan saiz alat sulit.

  11. Sukirman Damak Julai 26, 2013 at 4:21 pm

    Tuan,

    Sekiranya kita mengambil Kapsul Catuaba semasa hendak bersama isteri tanpa mengamalkan IO & Serum, adakah ianya berkesan? TK

    • admin Julai 26, 2013 at 5:36 pm

      Bergantung pada masalah individu. Pada mereka yang muda dan sihat (tiada masalah mendapan darah), mungkin ia akan berkesan dengan lebih cepat, namun harus fahami, kapsul jualan kami (KCP) bukannya bertujuan untuk mengelakkan pancut awal. Ianya lebih untuk kesihatan badan keseluruhan, kepekaan saraf serta memperbaiki ereksi tanpa paksaan ketika bersama.

      Untuk mereka yang bermasalah atau berumur, KCP akan lebih berkesan sekiranya diamalkan bersama IO. Jika ada masalah ereksi yang kritikal, harus gunakan IO dengan pengambilan kapsul sehingga ereksi kita pulih. Selepas pulih baru lah ada makna yang memberansangkan bila kita gunakan serum untuk elak pancut awal pula i.e. mampu bertahan lama disamping ereksi alat sulit juga stabil dan keras lama.

Soalan / Komen

Kami akan menjawab sebarang persoalan secepat mungkin